Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Framtidens Affärsaktörer, Göteborg

Framtidens Affärsaktörer, Göteborg

Framtidens Affärsaktörer - utbildningar som förbereder regioner och landsting inför framtidens e-handel.

Relaterad information

Inom många regioner och landsting sker nu en omfattande övergång till olika elektroniska handelslösningar. Det kan innebära krav på nya arbetssätt och befattningar. Projektet ”Framtidens affärsaktörer” är en chans för regionens/landstingets personal att förebereda sig inför framtidens marknad.

Projektledare Mikael Ahlström har all anledning att vara nöjd. Efter en kort och intensiv startsträcka är man nu i full gång med utbildningarna ”Affärscontroller”, ”Affärsanalytiker” och ”Affärsutveckling/Inköp”.

– Kurserna ökar kompetensen hos olika personalkategorier inom förvaltningssektorn och förbereder dem på de möjligheter som skapas med e-handel.

Drygt 180 personer har anmält sig till kurserna som Västra Götalandsregionen, Region Skåne och Landstinget i Östergötland erbjuder sina anställda. Projektet finansieras av ESF (Europeiska Socialfonden) och marknadsförs under namnet ”Våga Växa”.

Bakom projektet står även Ida Wernered. Det var hon som såg behovet och drog igång ”Framtidens Affärsaktörer” för två år sedan.

- E-handeln baserat på en genomtänkt affärsmodell innebär att man kommer få enorm information om verksamheters konsumtionsbeteende, affärernas innehåll och avtalstrohet. Men då behövs affärscontrollers, affärsanalytiker och affärsutvecklare som sammanställer all information, drar slutsatser, utvecklar affärsmodeller och kommer med förslag till förbättringsåtgärder. Vi vill kort och gott göra smartare affärer och stödja verksamhetsprocesserna med varor och tjänster av hög kvalitet till lägre pris.

Kurserna ges av Folkuniversitetet och omfattar sammanlagt 136 utbildningsdagar. Åtta välrenommerade lärare har handplockats för att få in rätt kompetens.

Kontaktinformation:

Telefon: 031-10 65 99

foretag.gbg@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Välkommen att kontakta oss:

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Personalutbildning

Toggle module
Toggle module
Gilla din ekonomi
Toggle module
Kvalitet och miljö

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer