Premiär för Swedex nya hemsida

Publicerad: 2011-03-10 15:29

Swedex lanserar sin nya hemsida. Förutom en ny design rymmer sidan ett antal nya funktioner som vi hoppas skall underlätta för testcenter och provdeltagare runt om i världen.

Äntligen lanserar vi Swedex nya hemsida!

Förutom en ny och förbättrad formgivning rymmer sidan ett antal nya funktioner som vi hoppas skall underlätta för Swedex testcenter och provdeltagare runt om i världen.

Nytt är bland annat att vi kommer att lägga ut samtliga kommande testtillfällen på sidan. Detta gör att personer intresserade av att ta Swedex snabbt kan se ifall deras lokala testcenter har något inbokat testtillfälle - detta är också något Swedex testcenter har efterfrågat under en längre tid.

En annan nyhet är att testcentren nu kan anmäla testtillfällen direkt via Swedex hemsida. Detta för att undvika onödig miljöpåverkan i form av papper som skickas fram och tillbaka över jorden, men också för att effektivisera kommunikationen mellan Swedex centralt och testcentren.

Andreas Åhs har lett arbetet med den nya hemsidan och är ny redaktör för Swedex på webben. För kommentarer, synpunkter eller förslag på nya funktioner, kontakta honom via sidan "Kontakta Swedex" eller direkt på e-post: andreas.ahs@folkuniversitetet.se.