Nytt testcenter i USA

Publicerad: 2011-11-24 13:58

University of Colorado nytt testcenter för Swedex

Vi välkomnar University of Colorado i Boulder, Colorado, USA som nytt testcenter för Swedex. University of Colorado genomför sitt första testtillfälle 8 december.

Senaste nyheterna

Röster om Swedex

Toggle module

"Ett Swedextest fyller minst två goda syften: Det stämmer av den studerandes utveckling. Det ger ett certifikat att visa upp för arbetsgivare. Jag har arbetat med Swedex i Japan och ser det som ett mycket väl fungerande test av studenternas kunskaper."

–Einar Korpus, professor i svenska vid
Osaka universitet 2010-2011

Study Swedish during the summer at Folkuniversitetet

Toggle module

Interested in studying Swedish this summer? Folkuniversitetet is offering numerous Swedish courses throughout Sweden during the summer. Please click on the link below for further information.

Studietips inför din Swedextest

Toggle module

Om du letar efter studiematerial inför din Swedextest så rekommenderar vi en serie läroböcker som kallas ”På Svenska!”. Klick på följande länk eller ladda ner informationsbladet för ytterligare information: