Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Everyday Swedish för Asylum Seekers (Beginners)

This is a course for absolute beginners. The course focuses on oral communication. You will learn simple, everyday Swedish.

This course is for people who do not know any Swedish.

You are either an asylum seeker or have been granted a residence permit, but are still living in reception accommodation. The course is free. You must give your LMA number when you enrol. Please also take your LMA card to the first lesson. To enrol, press the green “boka kursen nu” button and then select “use the English booking form”. You can then enter your personal details and your LMA number.

Course goal You will learn the basics of Swedish. The goal is that you will be able to make yourself understood (and will be able to understand others) in everyday situations. Examples include: saying “hello”; shopping; and, giving and asking for simple information.

Required knowledge To do this course, you do not need to know any Swedish.

Methodology

• We practice all language skills – speaking, reading, listening and writing.
  • The focus is on oral communication.
  • Teaching is in Swedish.
  • You take an active part in the lessons.
  • Exercises in pairs and small groups are an important part of the course. You will have maximum opportunity to use the language.
  • Between lessons, you need to study at home.
  • Your teacher will continuously help you to assess your progress.

Course literature You will receive course literature from your teacher.

Ansökningsinformation

Kontaktinformation:

Ingmari Bergquist

ingmari.bergquist@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats:
Startdatum: 24 apr 2017
Slutdatum: 24 maj 2017
Tid kvar till startdatum: 25 dagar
Antal veckor: 5
Tid: Må 13:00-16:00
On 13:00-16:00
Studietimmar: 40
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 888405
Platser kvar: Ja
Pris:
Testa din språknivå

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Praktiska studietips

Studietips för språkstudier

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer