Svenska extra intensivt, 3 veckor

A Swedish course where you combine studying in a group with individual tuition.

Target group

An extra intensive Swedish course for those who prefer working more intensively for three weeks. This type of course is offered on levels from A1 Beginners to level B2.

Aim of the course

To improve your ability to communicate in Swedish in everyday situations.

Contents

For the contents of the morning teaching, see the course presentation for a morning intensive course at a suitable level. The one-to-one teaching will focus on practical language usage based on your individual needs.

Teaching Methodology

The emphasis is on spoken communication but we train all the other aspects like reading, writing and listening as well. In class you take an active part and practise the language in real life situations. Homework consists of reading texts, vocabulary exercises and short writing exercises.

In the mornings (at 09.00-12.30), you will work in a group to develop your vocabulary, grammar and your ability to express yourself in everyday situations. In the afternoons (at 13.30-15.00), you will have one-to-one teaching which will focus on practical language usage based on your individual needs.

Course literature

In the "Extra Intensive Course" the course literature is included in the course fee and you receive the course material from your teacher upon start. Depending on the level you will use Rivstart A1+A2 or Rivstart B1+B2 (Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm) or some other books the teacher find suitable.

To register for the course

Go to "BOKA KURSEN NU". There you can choose an application form in Swedish or in English. Please choose the English version if you don't have a Swedish personal number. When booking this course, please state in what your current level of Swedish is.

Confirmation and payment

We will confirm that we have received you application. About a week (or earlier) before the start of the course you will get a letter or e-mail with practical information and an invoice for the course fee (unless you have already prepaid by VISA card). Payment in cash is not accepted.

All fees should be paid by the first day of the course. You can pay from abroad or at a Bank in Sweden.

Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Norra Allégatan 6, 40317 GÖTEBORG
19 nov 2018
Slutdatum
7 dec 2018
Antal veckor
3 veckor
Tid kvar till startdatum:
5 dagar
Må 09:00 - 15:00
Ti 09:00 - 15:00
On 09:00 - 15:00
To 09:00 - 15:00
Fr 09:00 - 15:00
15 st
27 760 kr

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!