Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Grammatikpasset Ordföljd- Nyhet

Behöver du öva mer på svenskans ordföljd? På grammatikpasset får du möjlighet att fokusera bara på ordföljd under två lektioner. Vi repeterar regler och övar praktiskt.

Kursens mål
Målet är att du ska bli säkrare på svenskans ordföljd. Du ska känna till skillnaden mellan huvudsats och bisats och veta principerna för vilken struktur de har.

B1+

Arbetssätt

• Undervisningen sker på svenska
  • Vi arbetar med muntlig och skriftlig färdighet
  • Övningar i par och små grupper är en viktig del av undervisningen; du få använda språket maximalt
  • Du deltar aktivt på lektionerna
  • Vi har max 15 deltagaret

Kontaktinformation:

Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Garvaregatan 13, 46130 TROLLHÄTTAN
Startdatum: 6 apr 2017
Slutdatum: 6 apr 2017
Tid kvar till startdatum: 39 dagar
Antal veckor: 1
Tid: To 18:00-20:30
Studietimmar: 3
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 862888
Platser kvar: Ja
Pris: 300kr

Folkuniversitetet Trollhättan

Garvaregatan 13, 46130 TROLLHÄTTAN

Testa din språknivå

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Praktiska studietips

Studietips för språkstudier

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer