Summer Swedish Language Program (A1/A2)

This program is offered by the ISU (International Swedish University) department of Folkuniversitetet. The entire summer program is an intensive 6-week course in the Swedish language. It is divided into 2 courses, each 3 weeks long.

The summer program also includes:

• Guided city walk and visits to museums
  • Field trips to places of historical, artistic and cultural interest in the surrounding region of Skåne
  • Guest lectures on Swedish Culture & Society
  • Farewell lunch

Read more about our Summer Swedish Language Program

Skomakaregatan 8, 22002 LUND
26 jun 2017
Slutdatum
14 jul 2017
Antal veckor
3 veckor
14 st
7 500 kr

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning

Hör gärna av dig till oss för kursrådgivning eller frågor kring nivåbedömning.

046-197700
kurser.syd@folkuniversitetet.se