Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Allmän intensiv spanska på Teneriffa

Allmän intensiv spanska på Teneriffa

Den här kursen i allmän spanska fokuserar på vardaglig kommunikation på din nivå.

Kursbeskrivning

Du övar språkets alla färdigheter, hörförståelse, läsförståelse, konversation, skrift och utökar ditt ordförråd. De 5 extra lektionerna kan du själv välja inriktning på. Välj mellan ämnesområdena konversation, examensförberedelse, affärsspanska eller konst- och kulturhistoria. Ange ditt val i din anmälan

  • 20 + 5 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • 1 – 8 veckor
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår

Kursavgift

1 vecka: 3 000 kr
2 veckor: 5 100 kr
4 veckor: 9 100 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9:00 – 13:00 eller 15:00 – 19:00. De extra kulturlektionerna hålls 13:00 – 14:00.

Skolan

Skolan, Don Quijote (Enforex), ligger i Teneriffas näst största stad Puerto de la Cruz på norra sidan av ön, på bara 5 minuters promenadavstånd till den vackra sandstranden Martiánez och 10 minuter till centrala staden. Det är en liten, familjär skola som inryms i en typiskt kanarisk byggnad, och består av 7 klassrum med modern teknisk utrustning, uppehållsrum med tv, bibliotek, och video, reception och innergård. Wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Skolan kombinerar olika pedagogiska tekniker med fokus på kommunikation. Målsättningen är att förse varje kursdeltagare med förmågan att förstå andra och att känna sig bekväma i att göra sig själva förstådda i en spansktalande omgivning. Läraren varvar teori och praktik och tar upp alla lingvistiska aspekter av språket. Grammatik, läsförståelse, skrift, hörförståelse och ordförråd integreras naturligt i undervisningen. De 5 extra kulturella lektionerna ger dig även djupare kunskaper om och förståelse för spanska traditioner och sedvänjor.

Länkar

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
50
Tillfällen
10 st
Arr nr.
101548
Platser kvar
Ja
Pris
5 100 kr