Allmän intensiv spanska på Teneriffa

Den här kursen i allmän spanska fokuserar på vardaglig kommunikation på din nivå.

Kursbeskrivning

Du övar språkets alla färdigheter, hörförståelse, läsförståelse, konversation, skrift och utökar ditt ordförråd. De 5 extra lektionerna kan du själv välja inriktning på. Välj mellan ämnesområdena konversation, examensförberedelse, affärsspanska eller konst- och kulturhistoria. Ange ditt val i din anmälan

• 20 + 5 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • 1 – 8 veckor
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår

1 vecka: 3 000 kr
2 veckor: 5 200 kr
4 veckor: 9 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9:00 – 13:00 eller 15:00 – 19:00. De extra kulturlektionerna hålls 13:00 – 14:00.

Skolan

Skolan, Don Quijote (Enforex), ligger i Teneriffas näst största stad Puerto de la Cruz på norra sidan av ön, på bara 5 minuters promenadavstånd till den vackra sandstranden Martiánez och 10 minuter till centrala staden. Det är en liten, familjär skola som inryms i en typiskt kanarisk byggnad, och består av 7 klassrum med modern teknisk utrustning, uppehållsrum med tv, bibliotek, och video, reception och innergård. Wifi finns tillgängligt i hela byggnaden.

Undervisning

Skolan kombinerar olika pedagogiska tekniker med fokus på kommunikation. Målsättningen är att förse varje kursdeltagare med förmågan att förstå andra och att känna sig bekväma i att göra sig själva förstådda i en spansktalande omgivning. Läraren varvar teori och praktik och tar upp alla lingvistiska aspekter av språket. Grammatik, läsförståelse, skrift, hörförståelse och ordförråd integreras naturligt i undervisningen. De 5 extra kulturella lektionerna ger dig även djupare kunskaper om och förståelse för spanska traditioner och sedvänjor.

Löpande kursstart
Antal veckor