Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Allmän intensiv spanska i Valencia

Kurs i allmän spanska med målsättningen att snabbt utveckla din kommunikativa förmåga i praktiska och användbara sammanhang i vardagen.

Kursbeskrivning

Lektionerna är dynamiska och baseras på aktivt deltagande. Du får lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Du får också lära dig mer om spansk kultur. Om du vill kan du välja en extra lektion per dag som fokuserar på konversation.

• 20 (AI20) eller 25 (AI25) lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår

AI20, 1 vecka: 2 500 kr
AI20, 2 veckor: 4 000 kr
AI20, 4 veckor: 7 100 kr
AI20, 12 veckor: 17 000 kr
AI25, 1 vecka: 2 900 kr
AI25, 2 veckor: 4 600 kr
AI25, 4 veckor: 8 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

I20: måndag till fredag 9.30 - 13.30 eller 14.30 - 18.30
I25: måndag till fredag 9.30 - 14.30 eller 13.30 - 18.30

Skolan

Españolé International House Valencia är en mellanstor skola som ligger mycket centralt i en ny byggnad. Huvudskolan består av 12 klassrum med luftkonditionering och whiteboards, rymligt studentrum med datorer, wifi, böcker och tidningar och automater för snacks. Här finns också terrass och kök för matlagningslektioner. Man har också tillgång till en extra byggnad som ligger på ca 5 minuters promenad från huvudskolan. Det är en trevlig och välrenoverad 4-våningsbyggnad, som består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, bibliotek, uppehållsrum med tillgång till wifi, samt en takterrass där kursdeltagarna kan slappna av efter lektionerna. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Kontaktinformation:

Internationella Skolorna

info@is.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Plats:
Startdatum: Löpande kursstart
Slutdatum:
Antal veckor: 2
Tid:
Studietimmar: 40
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 101559
Platser kvar: Ja
Pris: 4000kr
Testa din språknivå

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer