Allmän intensiv spanska i Valencia

Kurs i allmän spanska med målsättningen att snabbt utveckla din kommunikativa förmåga i praktiska och användbara sammanhang i vardagen.

Kursbeskrivning

Lektionerna är dynamiska och baseras på aktivt deltagande. Du får lära dig att använda spanska i vardagliga sammanhang i språkets alla delar, tal, läs- och hörförståelse och skriftspråk. Du får också lära dig mer om spansk kultur. Om du vill kan du välja en extra lektion per dag som fokuserar på konversation.

• 20 (AI20) eller 25 (AI25) lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår

AI20, 1 vecka: 2 600 kr
AI20, 2 veckor: 4 100 kr
AI20, 4 veckor: 7 400 kr
AI20, 12 veckor: 17 000 kr
AI25, 1 vecka: 2 900 kr
AI25, 2 veckor: 4 700 kr
AI25, 4 veckor: 8 500 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift på ett annat antal veckor.

Lektionstider

I20: måndag till fredag 9.30 - 13.30 eller 14.30 - 18.30
I25: måndag till fredag 9.30 - 14.30 eller 13.30 - 18.30

Skolan

Españolé International House Valencia är en mellanstor skola som ligger mycket centralt i en ny byggnad. Huvudskolan består av 12 klassrum med luftkonditionering och whiteboards, rymligt studentrum med datorer, wifi, böcker och tidningar och automater för snacks. Här finns också terrass och kök för matlagningslektioner. Man har också tillgång till en extra byggnad som ligger på ca 5 minuters promenad från huvudskolan. Det är en trevlig och välrenoverad 4-våningsbyggnad, som består av 10 rymliga klassrum med luftkonditionering, bibliotek, uppehållsrum med tillgång till wifi, samt en takterrass där kursdeltagarna kan slappna av efter lektionerna. Atmosfären är mycket familjär och man erbjuder spanskkurser av hög kvalitet.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och har stor vana att undervisa i spanska som främmande språk. De genomgår regelbundet kurser för att hålla sig uppdaterade med nya undervisningsmetoder och kursmaterial. De ser till att varje student får ut maximalt av sin kurs och deltagarna får förutom språket lära sig mer om spansk kultur och livsstil. Fokus ligger på kommunikation, tal och hörförståelse, men man arbetar också med de andra delarna av språket, läsförståelse och skrift. Grammatiken vävs naturligt in och tränas i en kommunikativ kontext. Målsättningen är att deltagarna genast ska kunna omsätta i praktiken vad man har lärt sig under lektionerna. Eftersom grupperna är små kan lektionerna anpassas efter deltagarnas behov.

Löpande kursstart
Antal veckor