Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )

Certificate in Advanced English

Certificate in Advanced English ligger på nivå C1 på Europarådets nivåskala och är ett diplom som passar dig som arbetar eller kommer att arbeta internationellt och använder dig av engelska i arbetet. Accepteras av flera brittiska och amerikanska universitet som bevis på tillräckliga förkunskaper i engelska. Examinationsavgift tillkommer.

Vem kan gå kursen?
En kurs för dig som vill förbereda dig för examen i Cambridge Certificate in Advanced English. Kursen är lämplig för dig som behöver förbättra dina kunskaper i engelska för arbete och studier. Du förbereder dig mellan sammankomsterna med hjälp av ett mångfacetterat autentiskt material: litteratur, tidningar, radio och TV och gärna på Internet.Innehåll
Läsa och förstå text från tidskrifter, tidningar, broschyrer etc. Skrivträning med utgångspunkt från korta artiklar, broschyrer, notiser. Formella eller informella brev. Formell språklig förmåga tränas genom t ex korrekturläsning, att fullborda en text eller ändra en text från formell till informell. Träning i att lyssna till olika inspelade texter. Försöka tolka talarens attityder och sammanhanget. Vi tränar muntlig förmåga genom att beskriva, jämföra och samtala kring vardagliga ämnen.


Om preliminär startvecka anges innebär det att startdatumet inte är fastställt. Så fort vi har tillräckligt många deltagare för att starta kursen skriver vi in ett startdatum och skickar ut kallelserna. Håll utkik på vår hemsida och invänta kallelsen.
Välkommen med din anmälan!

Förkunskaper

C1 nivå på Europarådets skala.

Kompletterande prisinfo

Kostnad för litteratur och examensavgift tillkommer.

David Edmonds

Kursledare

Kontaktinformation:

Sanna Krizmanic

sanna.krizmanic@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

Bokning

Plats: Lineborgsplan 11, 35233 VÄXJÖ
Startdatum: Prel. v.37-39
Antal veckor: 12
Tid: To 18:00-20:15
Studietimmar: 36
Sammankomster: 12
Arrangemangsnr: 523009
Platser kvar: Ja

Karta

Folkuniversitetet Växjö

Lineborgsplan 11, 35233 VÄXJÖ

Hitta din språknivå

Andra kurser i Växjö

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer