Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Business English på Malta

Kursen vänder sig till dig som behöver engelska i arbetet.

Kursbeskrivning

Kursen utvecklar din förmåga att kommunicera på engelska i arbetslivet. Du tränar alla språkområden, hör- och läsförståelse, tal och skrift med inriktning på arbetssammanhang, för att få flyt i språket och kunna kommunicera med större självförtroende med utländska kollegor. Grammatik, ordförråd och uttal ingår som en naturlig del i undervisningen. För anpassad undervisning till just dina yrkesmässiga behov, kan du välja till 10 individuella lektioner per vecka. Du kan då träna extra på språket inom ett visst yrkesområde eller bransch, få hjälp med en presentation eller något annat.

• 20 grupplektioner per vecka med möjlighet 10 extra individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 6 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå A2/B1
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg

20 lektioner, 1 vecka: 4 000 kr
20 lektioner per vecka, 2 veckor: 7 200 kr
20+10 lektioner, 1 vecka: 6 500 kr
20+10 lektioner per vecka, 2 veckor: 11 900 kr

Högsäsongstillägg tillkommer med 400 kr per vecka 11/6 – 1/9.

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

20 lektioner: måndag till fredag 9:00 - 12:30 eller 13:00 - 16:30
20+10 lektioner: måndag till fredag 9:00 - 14:30
(Med reservation för ändringar.)

Skolan

ESE, European School of English, grundades 1996 och ligger i Paceville (S:t Julians) nära restauranger, affärer och stranden i S:t George’s Bay. Den består av 60 modernt utrustade klassrum, alla med luftkonditionering, självstudierum med datorer, stort uppehållsrum och cafeteria. Fritt wifi finns i hela skolan.

Undervisning

Undervisningen bygger på att deltagarna är aktiva i inlärningsprocessen och anpassas efter deras behov. Alla språkområden tränas lika mycket, hör- och läsförståelse, tal och skrift. Man använder sig av språket i ett naturligt och verklighetsbaserat kommunikativt sammanhang, och övas ofta i små grupper eller i par. Lärarna ger personlig feedback och kommer med förslag till ytterligare träningsområden. Alla har engelska som modersmål och genomgår regelbundet kurser och workshops för att uppdatera sina kunskaper i att lära ut engelska som främmande språk.

Kontaktinformation:

Internationella Skolorna

info@is.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Plats:
Startdatum: Löpande kursstart
Slutdatum:
Antal veckor: 2
Tid:
Studietimmar: 40
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 203514
Platser kvar: Ja
Pris: 7200kr
Testa din språknivå

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer