Business English for Professionals 2 i Galway

Den här kursen passar dig som behöver träna upp din allmänna engelska men samtidigt har specifika behov, som till exempel engelska för en viss bransch eller ett visst yrkesområde.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar gruppundervisning i allmän engelska med individuell undervisning. Den allmänna engelskundervisningen ske i små grupper om max 6 deltagare. De individuella lektionerna skräddarsys för dina behov.

• 20 lektioner allmän engelska per vecka
  • 10 individuella lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 6 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå B1
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 23 år

1 vecka: 7 900 kr
2 veckor: 13 900 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 12.30 + 5 eftermiddagar enligt överenskommelse

Skolan

Galway Cultural Institute (GCI) grundades 1989 och ligger i en modern byggnad med havsutsikt och med stranden på bekvämt avstånd. Det har 25 rymliga klassrum, ett uppehållsrum med plats för 120 studenter, en cafeteria, stor reception, föreläsningssal, bibliotek, datarum samt en trädgård där det ibland ordnas grillkvällar eller där man bara kan slappna av mellan lektioner. I hela byggnaden finns tillgång till gratis trådlöst Internet. Skolan kan även hjälpa till att boka olika tillvalsaktiviteter, till exempel golf, falkjakt, ridning, windsurfing, segling, kajak eller fiske.

Undervisning

Skolans metodologi bygger på en blandning av nyskapande och traditionella inlärningstekniker för att passa alla sorters studenter. De välutbildade lärarna är engagerade och skapar en dynamik i klassrummet som garanterat skapar snabba resultat i språkträningen. Fokus ligger på kommunikation och att skapa flyt i språket genom olika uppgifter, så att du kan kommunicera effektivt i vardagen.

Löpande kursstart
Antal veckor