Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Allmän engelska + affärsengelska i Galway

Allmän engelska + affärsengelska i Galway

Den här kursen vänder sig till dig som vill använda engelska i arbetet och behöver kunna kommunicera effektivt i affärssammanhang.

Kursbeskrivning

Kursen kombinerar undervisning i allmän engelska med ett allmänt program i affärsengelska. Du jobbar i små grupper och fokuserar på att förbereda dig för arbetslivet och får bland annat lära dig att skriva ett CV, öva på anställningsintervjuer, hålla möten, presentera information, kundservice, säljsamtal, telefonengelska, skriva affärsbrev, offerter och e-mails, förhandlingar med mera.

  • 20 lektioner allmän engelska per vecka
  • 6 lektioner affärsengelska per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 6 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Minimum nivå B1
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 23 år

Kursavgift

1 vecka: 4 800 kr
2 veckor: 7 900 kr

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 15.00

Skolan

Galway Cultural Institute (GCI) grundades 1989 och ligger i en modern byggnad med havsutsikt och med stranden på bekvämt avstånd. Det har 25 rymliga klassrum, ett uppehållsrum med plats för 120 studenter, en cafeteria, stor reception, föreläsningssal, bibliotek, datarum samt en trädgård där det ibland ordnas grillkvällar eller där man bara kan slappna av mellan lektioner. I hela byggnaden finns tillgång till gratis trådlöst Internet. Skolan kan även hjälpa till att boka olika tillvalsaktiviteter, till exempel golf, falkjakt, ridning, windsurfing, segling, kajak eller fiske.

Undervisning

Skolans metodologi bygger på en blandning av nyskapande och traditionella inlärningstekniker för att passa alla sorters studenter. De välutbildade lärarna är engagerade och skapar en dynamik i klassrummet som garanterat skapar snabba resultat i språkträningen. Fokus ligger på kommunikation och att skapa flyt i språket genom olika uppgifter, så att du kan kommunicera effektivt i vardagen.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
2 veckor
Studietimmar
60
Tillfällen
10 st
Arr nr.
102524
Platser kvar
Ja
Pris
7 900 kr