Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Affärs- + individuell engelska i Worcester

Affärs- + individuell engelska i Worcester

Kursen kombinerar gruppundervisning i allmän affärskommunikation med individuell undervisning.

Kursbeskrivning

Hälften av tiden tränar du allmän affärskommunikation. Kursprogrammet är behovsbaserat, dvs. att läraren första kursdagen tillsammans med gruppen kommer överens om vilka områden som ska tas upp i undervisningen. Populära områden är presentationer, möten, ledarskap, rapportskrivning, organisationsstrukturer, interkulturella relationer, finans, marknadsföring och mycket mer. Kursdeltagarna delas därefter in i mindre grupper beroende på nivå och intresseområden. Den andra halvan av tiden ägnas åt individuell undervisning. Efter en behovsanalys skräddarsys lektionerna för att nå din målsättning. Du kan antingen fördjupa dig inom områden från gruppträningen, eller fokusera på en viss bransch eller ett visst yrkesområde.

 • 15 lektioner affärsengelska per vecka
 • 15 individuella lektioner
 • 5 lärarhandledda självstudielektioner per vecka
 • Varje lektion är 60 minuter
 • Max 4 deltagare per grupp (medeltal 2 – 3)
 • Kurslängd 1 - 4 veckor
 • Miniminivå B1+
 • Kursmaterial ingår
 • Minimiålder 25 år (medelålder 44 år)
 • 30 minuters förberedelselektion/behovsanalys via Skype/webb-konferens innan kursens start
 • En extra uttalslektion på 45 minuter ingår första kursdagen
 • En buffélunch tillsammans med alla kursdeltagare ingår varje vecka
 • Te/kaffe ingår varje dag

Kursavgift

1 vecka: 20 500 kr
2 veckor: 40 100 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Du kan också välja helt individuell undervisning. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Kurstider

Måndag till fredag 9:00 – 16:45

Skolan

Kingsway English Centre är skolan med det lilla extra. Den tar bara emot 10 - 35 kursdeltagare per vecka, vilket gör att atmosfären är familjär och att varje deltagare blir omhändertagen på ett extraordinärt sätt. Medelåldern på 44 år är högre än på de flesta andra skolor. Ungefär hälften av deltagarna är över 50 år, alltså en perfekt skola att träffa likasinnade på, lära känna varandra och nätverka. Skolan grundades 1988 och ligger mitt i centrala Worcester. Byggnaden består av 11 klassrum, självstudierum, bibliotek, kafé, kök och uppehållsrum. Det finns även en stor trädgård att koppla av i. Skolan lägger stor vikt vid fritidsaktiviteterna, och man erbjuder 1-2 kvällsaktiviteter och en heldagsutflykt per vecka till självkostnadspris.

Undervisning

Undervisningen fokuserar på tal och hörförståelse som är de områden de flesta behöver öva på mest, men man tar även upp läsförståelse, skrivövningar och grammatik. Självförtroende att använda engelska är nyckeln till framgång, och det tränas upp genom effektiv kommunikation snarare än perfekt sådan. Rädsla för att säga fel sätter ofta käppar i hjulet för att uttrycka sig med lätthet, och pedagogiken lägger därför stor vikt vid att få flyt i språket genom att hitta ett naturligt ordflöde med uttalsövningar, utan att för den skull glömma bort grammatiken.

Länkar

Har du frågor?

Kontakta
Internationella Skolorna
info@is.se

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Kursstart
Löpande kursstart
Antal veckor
1 veckor
Studietimmar
30
Tillfällen
5 st
Arr nr.
104516
Platser kvar
Ja
Pris
20 500 kr