Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Advance your English with Learnbase

Advance your English with the groundbreaking new language learning method Learnbase. Folkuniversitetet is participating in an EU-backed project that is testing a new method which combines communicative classroom practice with personal coaching and individually-adapted study material. The group size is kept to a maximum of 6 students to enhance the classroom dynamic.

Aims
This course is for motivated B2/C1 level students who wish to advance their English language skills in an exciting new way and are prepared to work independently between classroom and coaching sessions.

Course Content
The course structure is based on new research on how adults can best learn languages using the Learnbase method. The course consists of ten classroom sessions and three opportunities for individual coaching.

Lärare
Gareth Mills is a native of New Zealand and a very experienced English language teacher who has been living and working in Stockholm for many years. He has been involved in the Learnbase project from the beginning and is an integral part of a project which is now running in Sweden, Norway, Denmark and Germany. Feel free to get in touch with us if you would like more information about this new and exciting way of improving your language skills.

Gareth Mills

Kontaktinformation:

Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Startdatum: 22 feb 2017
Slutdatum: 3 maj 2017
Tid kvar till startdatum: 33 dagar
Antal veckor: 10
Tid: On 16:00-17:30
Studietimmar: 20
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 861352
Platser kvar: Ja
Pris: 2975kr

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM

Testa din språknivå

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Sista minuten-kurser

Toggle module

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt.

Informationsblad

Delbetalning

Toggle module

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer