Advance your Business English C1 Advanced

Advance your Business English passar dig som behöver kunna kommunicera professionellt och affärsmässigt på engelska i arbetet, tex med kunder, leverantörer, kollegor utomlands eller samarbetspartners. Liten grupp! Scroll down for information in English

Mål

Att utveckla din engelska för arbetssammanhang inom alla språkfärdigheterna (läsa, höra, skriva, tala). Extra fokus ligger på muntlig kommunikation.

Målgrupp

Du som har nivå B2+/C1 på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå C1+ . För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Innehåll

Lektionerna innehåller en blandning av intressanta övningar och aktiviteter och vi strävar efter:
  • att uppdatera ditt ordförråd inom affärsengelska med de senaste nya orden och fraserna
  • att genom intressanta diskussionsövningar stärka ditt självförtroende när det gäller att använda engelska muntligt i arbetssammanhang
  • att göra din engelska mer korrekt genom att fokusera på problem inom tex struktur eller ordval som brukar vara vanliga på din språknivå
  • att utveckla din förmåga att kommunicera i nyckelsituationer inom arbetslivet, som möten och diskussioner och att skriva mejla och kortare rapporter. Du får också öva på ”small talk” på engelska för sociala situationer relaterade till arbetet.

Undervisningsform / kursupplägg

Liten Gruppundervisning, max 7 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna. Hemarbete tillkommer.

Litteratur & material

Läraren informerar om kursboken vid första kurstillfälle. Boken ingår ej i kursens pris. Boken kompletteras med aktuellt tidnings- och webbmaterial.

Lärare

Samtliga våra engelskalärare har engelska som sitt modersmål eller motsvarande kompetens.

Information in English

• Improve your ability to talk about contemporary business issues and develop your accuracy in English.
  • Build your confidence and up-date your vocabulary through discussion activities. Practise skills such as taking part in meetings, negotiating and report writing
  • This course is for students at B2/C1+ level who are aiming to reach C1 advanced in the long run.
  • The teacher will give you information about the coursebook in the first lesson in order to make sure you are at the correct level before buying the book

Bokning

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
14 mar 2018
Slutdatum
2 maj 2018
Antal veckor
8 veckor
Tid kvar till startdatum:
53 dagar
On 16:00 - 17:30
8 st
2 975 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners