Sök kurser och utbildningar

Toggle course search

Advance your Business English C1advanced

Advance your Business English passar dig som behöver kunna kommunicera professionellt och affärsmässigt på engelska i arbetet, tex med kunder, leverantörer, kollegor utomlands eller samarbetspartners.

Scroll down for information in English

Målgrupp
Du som har nivå C1upper intermediate på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå C1advanced. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Mål
Att utveckla din engelska för arbetssammanhang inom alla språkfärdigheterna (läsa, höra, skriva, tala). Extra fokus ligger på muntlig kommunikation .

Innehåll
Lektionerna innehåller en blandning av intressanta övningar och aktiviteter och vi strävar efter:

- att uppdatera ditt ordförråd inom affärsengelska med de senaste nya orden och fraserna
- att genom intressanta diskussionsövningar stärka ditt självförtroende när det gäller att använda engelska muntligt i arbetssammanhang
- att göra din engelska mer korrekt genom att fokusera på problem inom tex struktur eller ordval som brukar vara vanliga på din språknivå
- att utveckla din förmåga att kommunicera i nyckelsituationer inom arbetslivet, som möten och diskussioner och att skriva mejla och kortare rapporter. Du får också öva på ”small talk” på engelska för sociala situationer relaterade till arbetet.

Undervisningsform / kursupplägg
Gruppundervisning, max 15 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna. Hemarbete tillkommer.

Litteratur & material
Kursbok meddelas i kallelsen och ingår ej i kursens pris. Boken kompletteras med aktuellt tidnings- och webbmaterial.

Lärare
Samtliga våra engelskalärare har engelska som sitt modersmål eller motsvarande kompetens.

Improve your ability to talk about contemporary business issues and develop your accuracy in English. Build your confidence and up-date your vocabulary through discussion activities. Practise skills such as taking part in meetings, negotiating and report writing.
This course is for students at C1upper intermediate level aiming to reach C1 advanced in the long run.

To enrol click on "boka kursen nu" and then click on "in English" to get to the English booking form.

C1

Kontaktinformation:

Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Startdatum: 14 apr 2015
Slutdatum: 16 jun 2015
Tid kvar till startdatum: 113 dagar
Antal veckor: 10
Tid: Ti 15:30-17:00
Studietimmar: 20
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 3220
Platser kvar: Ja
Pris: 2100kr

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM

Hitta din kursnivå

Toggle module

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer