Om Folkuniversitetet
Sparade kurser (  )

Advance your Business English C1advanced

Scroll down for information in English

Advance your Business English passar dig som behöver kunna kommunicera professionellt och affärsmässigt på engelska i arbetet, tex med kunder, leverantörer, kollegor utomlands eller samarbetspartners.

Målgrupp
Du som har nivå C1upper intermediate på Europarådets nivåskala och siktar på att i förlängningen nå C1advanced. För att hitta din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest. Att välja en passande nivå är viktigt för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Mål
Att utveckla din engelska för arbetssammanhang inom alla språkfärdigheterna (läsa, höra, skriva, tala). Extra fokus ligger på muntlig kommunikation .

Innehåll
Lektionerna innehåller en blandning av intressanta övningar och aktiviteter och vi strävar efter:

- att uppdatera ditt ordförråd inom affärsengelska med de senaste nya orden och fraserna
- att genom intressanta diskussionsövningar stärka ditt självförtroende när det gäller att använda engelska muntligt i arbetssammanhang
- att göra din engelska mer korrekt genom att fokusera på problem inom tex struktur eller ordval som brukar vara vanliga på din språknivå
- att utveckla din förmåga att kommunicera i nyckelsituationer inom arbetslivet, som möten och diskussioner och att skriva mejla och kortare rapporter. Du får också öva på ”small talk” på engelska för sociala situationer relaterade till arbetet.

Undervisningsform / kursupplägg
Gruppundervisning, max 15 deltagare. Undervisningen sker på engelska och deltagarna är aktiva inom språket på lektionerna. Hemarbete tillkommer.

Litteratur & material
Kursbok meddelas i kallelsen och ingår ej i kursens pris. Boken kompletteras med aktuellt tidnings- och webbmaterial.

Lärare
Samtliga våra engelskalärare har engelska som sitt modersmål eller motsvarande kompetens.

Improve your ability to talk about contemporary business issues and develop your accuracy in English. Build your confidence and up-date your vocabulary through discussion activities. Practise skills such as taking part in meetings, negotiating and report writing.
This course is for students at C1upper intermediate level aiming to reach C1 advanced in the long run.

To enrol click on "boka kursen nu" and then click on "in English" to get to the English booking form.

C1

Kontaktinformation:

Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

om du vill att vi ska ringa dig

Vi har mottagit din förfrågan och hör av oss så fort som möjligt till dig

Det verkar som att något blev fel.

Bokning

Plats: Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
Startdatum: 7 maj 2014
Slutdatum: 11 jun 2014
Tid kvar till startdatum: 16 dagar
Antal veckor: 6
Tid: On 15:30-17:00
Studietimmar: 12
Sammankomster: 6
Arrangemangsnr: 3232
Platser kvar: Ja

Folkuniversitetet Stockholm

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM

Språktest - inplaceringstest
Cambridgeexamen, IELTS

RELATERAD INFORMATION

• En studietimme är 45 minuter.
  • Många av våra kurser går att delbetala utan extra kostnad. Meddela oss när du bokar din kurs eller ring kundtjänst på 08-789 42 00.
  • Folkuniversitetet är ett studieförbund där verksamheten är fri och öppen för alla från 13 år. På vissa av våra kurser - till exempel silversmide - har vi dock en högre åldersgräns av säkerhetsskäl. Merparten av våra deltagare på de flesta kurser är dock vuxna. Är du osäker över om kursen passar dig eller ditt barn - tveka inte att kontakta oss för rådgivning.

Här hittar du kurser för barn och ungdomar

produktblad

Rabatt på kurslitteratur

Adlibris

Bokus

Studium International Bookshop

Event och teambuilding!

Inspirerande event och teambuilding.

Vill du göra något annorlunda på möhippan, kickoffen eller varför inte på släktträffen? Ta med dig dina kollegor, dina kunder eller ditt kompisgäng och gör något kul hos oss!

Mer om våra events

© 2013 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer