Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Birgittaskolorna mellan tradition och förnyelse

En jämförelse av två snarlika modeateljéer och sömnadsskolor; Birgittaskolan och Sankta Birgittaskolan.

Föreläsning med Maria Carlgren som disputerat i Konst- och bildvetenskap vid Göteborgs universitet.

Vi får höra om modedirektriserna Emy Fick och Elisabeth Glantzberg, om kläder och feminiteter under förhandling och förändring.

Tid: 6 april kl 18:00.
Plats: Östergötlands museum, Wallenbergsalen
Entré: 60:- ordinarie, 30:- för student.

Föreläsningen är ett samarbete mellan Östergötlands museum och Folkuniversitetet och sker med stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Välkomna!

Kontaktinformation:

Lotta Arrelid

lotta.arrelid@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Plats: Vasavägen 16, 58220 LINKÖPING
Startdatum: 6 apr 2017
Slutdatum: 6 apr 2017
Tid kvar till startdatum: 13 dagar
Antal veckor: 1
Tid: To 18:00-19:30
Studietimmar: 2
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 881316
Platser kvar: Ja
Pris: 60kr

Östergötlands Museum

Vasavägen 16, 58220 LINKÖPING

IT-kurser visar tecken i tiden

Toggle module

Folkuniversitetet har erbjudit IT-kurser sedan år 2000. Utvecklingen har gått från kurser i datorkunskap på arbetet till kurser i podcasts och 3D-printing.

Delbetalning

Toggle module

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer