After work: Vart är Kina på väg?

Kina tar allt större plats på den storpolitiska scenen. Hur påverkar landets vägval relationen till resten av världen?

Kina tar allt större plats på den storpolitiska scenen. Vad innebär det för fattigdomsbekämpning, klimatarbete och andra globala frågor? Hur påverkar landets vägval relationen till resten av världen?

Välkommen på after work med forskare!

MEDVERKANDE:
Maris Gillette, professor i socialantropologi, Institutionen för globala studier, Göteborgs universitet

Arne Bigsten, seniorprofessor i utvecklingsekonomi, Handelshögskolan, Göteborgs universitet

Fredrik Fällman, docent i sinologi och viceprefekt, Institutionen för språk och litteraturer, Göteborgs universitet

MODERATOR:
Mattias Hagberg, journalist och författare

Plats: Pustervik

Kostnad: Fri entré.

Åldersgräns: 18 år

OBS! Begränsat antal platser. Ingen föranmälan.

After work med forskare är ett samarbete mellan Folkuniversitetet och Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.

Med resvervation för ändringar.

Folkuniversitetet Göteborg Tel: 031 - 10 65 52
kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Järntorgsgatan 12-14, 41301 GÖTEBORG
5 feb 2019
Slutdatum
5 feb 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
20 dagar
Ti 17:30 - 19:00
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!