Kontinuitet och innovation i Japan

Naturlig färgning och textila mönstringstekniker

En föreläsning med Petra Holmberg (även känd under artistnamnet slow creations). Petra är en kreatör inom naturlig färgning, foto och formgivning, med stora kunskaper om japansk konst och konsthantverk.

Här visar Petra bilder och berättar om sitt besök i Japan 2017 dit hon reste på stipendium från Japanstiftelsen, då hon studerade tradition och innovation kring färgning och dekorationstekniker i bl.a. Arimatsu, Okazaki, Kyoto och Tokyo.

Föreläsningen är kostnadsfri, men 50:- tillkommer för inträde på Textilmusset.

Helen Högsten
helen.hogsten@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Skaraborgsvägen 3, 50630 BORÅS
21 okt 2018
Slutdatum
21 okt 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
4 dagar
Sö 12:00 - 13:00
1 st

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev