Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Ditt personliga varumärke i design, webb och bild

Designa ditt varumärke - tillhör du dem som har en egen produktion som du vill visa på webben? Oavsett om det är keramik, kläder, bild eller musik får du snabbt bygga upp din grafiska profil, hitta ett passande bildspråk och skapa en webbsida för dina unika produkter.

Du arbetar med ditt eget projekt eller idé. Du tar bilder av dina produkter och skapar ett grafiskt tilltalande innehåll med en samstämmighet - både grafiskt och med utgångspunkt i storytelling.

Målgrupp
Denna kurs passar dig som är kreativ, teknisk och snabbt vill lösa problem på nya sätt.

Mål
Kursen ger kunskap om digitala verktyg och fotografering samt programvara för webbpublicering som t.ex. Photoshop och Illustrator,

Innehåll
Du prövar storytelling, grafisk design – från webb till skrivande och varumärkesbyggande. Teori blandas med många praktiska övningar där ett stort ansvar ligger på dig som deltagare. Du arbetar programöverskridande med tillgång till grupprum och dator med bl.a. Adobe-paketets alla programvaror.

Arbetssätt
Undervisningen sker i form av handledning där var och en arbetar enskilt och i gruppövningar, samt gemensamma genomgångar.

Litteratur/material
Litteraturkostnad tillkommer med cirka 1 000 kronor. Kursavgiften kan delbetalas under terminen. För dig som är Macintosh användare: Våra data/IT- kurser ges i datorsalar där operativsystemet är Windows och det mesta i de programvaror kursen omfattar, ser likadant ut som i Mac. Det går dessutom att ha med sig egen laptop. Trådlöst internet finns.

Hilda Grahnat

Kontaktinformation:

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats: Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
Startdatum: 12 jun 2017
Slutdatum: 21 jun 2017
Tid kvar till startdatum: 48 dagar
Antal veckor: 2
Tid: Må 09:00-16:00
Ti 09:00-16:00
On 09:00-16:00
Studietimmar: 48
Sammankomster: 6
Arrangemangsnr: 870387
Platser kvar: Ja
Pris: 6995kr

Toggle module

Art College

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer