Digital illustration, helg, NYHET!

Hur kan man jobba vidare med sina illustrationer och teckningar och sitt uttryck genom Illustrator och photoshop? Kursen visar dig olika vägar att gå med det du redan har skapat och du får prova på olika typer av digital illustration.

Kursen utgår från begreppet mixed media. Vi utgår från våra handtecknade illustrationer och jobbar vidare med dem i datorn. Vi tittar också på andra digitala illustrationer och provar olika sätt att laborera med våra egna illustrationer, både i Photoshop och Illustrator. Möjligheten finns att färdigställa en digital portfolio för t ex ansökningar.

Målgrupp
Vi vänder oss med denna kurs till dig som har grundläggande kunskaper i Adobe CS paketet samt har tecknat en del.

Du får känna på olika uttrycksmöjligheter i digital illustration.

Innehåll
Kursen ger dig grundläggande kunskap om hur du kan använda dataprogrammen Illustrator och Photoshop för allt "digitalisera" ditt uttryck samt kunskap om hur du anpassar en teckning för t ex en digital portfolio.

Undervisningsform
Undervisningen är i workshopformat, dvs lära genom att göra. Kursen anpassas utifrån deltagarnas önskemål och idéer.

Litteratur/material
Ditt egna arbetsmaterial. Lista skickas till dig före kursstarten. Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

Utvecklingsmöjligheter
Det finns flera olika alternativa utvecklingsmöjligheter. Kanske en illustrationskurs där du utan dator lär dig skissa och teckna ner dina idéer. Vill du satsa ordentligt kan Art College Grafiska designutbildning vara en väg.

Cecilia Pettersson

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
20 okt 2018
Slutdatum
21 okt 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
95 dagar
Lö 09:00 - 16:00
Sö 09:00 - 16:00
2 st
2 495 kr

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!