How to survive as a freelance illustrator?

Why is the rainbow black and white? What is the best way how to draw Göteborg? These and many more questions will be addressed in the upcoming presentation of Daniel Spacek, the illustrator from planet Earth, currently living in Gothenburg.

A journey will take you from rainbow sheep to universeum's sloths. Astronauts, spaceships and other wonders included. Many mysteries of freelance illustrator life will be revealed and secret tips will be shared.

Daniel Spacek
- more than 20 years of freelance experience
- leading illustrator and author of the concept of CT : D, the kid's channel of Czech Television
- award-winning illustrator and co-author of children's books
- author of new visual illustration style of the universeum (Universeum in Göteborg)

Föreläsningen är kostnadsfri. Begränsat antal platser, först till kvarn.

Daniel Spacek

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08
artcollege@folkuniversitetet.se

Första Långgatan 16 B, 41328 GÖTEBORG
18 okt 2018
Slutdatum
18 okt 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
1 dagar
To 18:00 - 19:30
1 st

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Folkuniversitetets gymnasium i Göteborg

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!