Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Akvarellpennor

Den här kursen är för dig som vill lära dig hur man använder akvarellpennor och upptäcker andra möjligheter med akvarell.

Målgrupp

Passar er som är nybörjare och vill lära er att rita med akvarellpennor. Det är bra om ni har förkunskaper i teckning, men det är inget krav.

Mål

Att ni efter kursen har fått bra grundkunskaper hur ni använder akvarellpennor. Att ni har fått lust och inspiration att fortsätta med ditt skapande.

Innehåll

Grundläggande tekniker, teckna olika motiv, porträtt mm som sen blir till en akvarell. Genomgång hur man använder vatten på det man har ritat.

Arbetsformer

Lärarledda genomgångar varvas med praktiska övningar. Gruppen består av 4 – 10 deltagare.

Material

Medtag material (akvarellpennor, penslar och akvarellpapper) till första lektionstillfället om du har, annars papper, penna och radergummi så går läraren igenom vad du behöver.

Irina Novokrescionova

Konstnär från Litauen som älskar att måla blommor.

Kontaktinformation:

Britt Struve

britt.struve@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Ronnebygatan 42, 37133 KARLSKRONA
Startdatum: Ej fastställt
Slutdatum:
Antal veckor: 6
Tid: Sö 17:00-19:15
Studietimmar: 18
Sammankomster: 6
Arrangemangsnr: 864734
Platser kvar: Ja
Pris: 1420kr

Folkuniversitetet i Karlskrona

Ronnebygatan 42, 37133 KARLSKRONA

Studentrabatt

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer