Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Foto med systemkamera - steg 2

Foto med systemkamera - steg 2

Fortsätt utveckla dina tekniska färdigheter, din berättarteknik och din kreativa förmåga. Det här är en fortsättningskurs för dig som vill utveckla samt utmana din kreativa förmåga. Du vill koncentera dig på dina bilder och bli en ännu bättre fotograf!

Mål

Kursen vänder sig till dig som vill utveckla dina kunskaper inom fotografering och som redan är bekant med din kameran och dess funktioner. Kursens mål är att utforska och utmana din kreativa förmåga och ditt fotografiska bildseende.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper men vill utveckla dina färdigheter inom fotografering. Fokus ligger på att få mer kännedom om bildkomposition och hur man på olika sätt kan skapa känsla i bilderna. Du är väl insatt i hur du hanterar din kamera när det gäller menyer och funktioner men vill fortsätta experimentera med de olika inställningarna. Störst utbyte av kursen får du med en systemkamera eller en mer avancerad kompaktkamera.

Kursinnehåll

Kursen ger dig möjlighet att fördjupa dig i olika fototekniker. Vi diskuterar bildkomposition och olika möjligheter gällande bildredigering. Mellan lektionerna får du olika fotografiska uppgifter som du löser på egen hand. Redovisningar görs inför gruppen under gemensamma bilddiskussioner.

Undervisningsform

Undervisningen bygger på samtal i grupp om olika bilder och bildidéer. Vi lägger även mycket tid på återkoppling och redovisning av olika valda teman. Vi avsätter även tid för fotografering utomhus.

Material

Ta med egen kamera.

Förkunskaper

Foto nybörjare eller motsvarade grundkurs.

Ledare:

Hasse Sukis Hasse Sukis började fotografera i låg ålder med föräldrarnas kamera. Vid 14-års ålder fick han sin första systemkamera och fotograferade sina första konserter med internationella musikband. Vid 16--års ålder fotograferade och sålde Hasse sin första reklambild med modell åt en datorfirma. Sedan dess har Hasse Sukis fotograferat konserter, nöje och nyheter. Hasse är även utbildad journalist.

Länkar

Kursledare

Hasse Sukis
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Information

Plats
Sjögatan 14, 59130 MOTALA
Kursstart
6 nov 2017
Slutdatum
11 dec 2017
Antal veckor
6 veckor
Tid kvar till startdatum:
44 dagar
Tider
Må 18:00 - 20:15
Studietimmar
12
Tillfällen
6 st
Arr nr.
897670
Platser kvar
Ja
Pris
1 100 kr

Senioruniversitetet i Motala

Senioruniversitetets aktuella program

Prenumerera på vårt nyhetsbrev