Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Film som arkiv och minnesarbete

Handlar dokumentär film egentligen om verkligheten?

Föreläsning med Malin Wahlberg som är docent i filmvetenskap vid Stockholms universitet.

Vad innebär filmen som minnesarbete och med vilka strategier kan filmkonsten även hjälpa oss att reflektera över hur livsberättelser och delade minnen gestaltas och förmedlas i rörliga bilder?

Tid: måndagen den 27 mars kl.18.30.
Lokal: Kontshallen Passagen, Stora Torget 1.

Fri entré, ingen föranmälan.

Ett samarbete mellan Folkuniversitetet, Cinemax Linköpings filmstudio och Passagen med stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Välkomna!

Kontaktinformation:

Lotta Arrelid

lotta.arrelid@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Plats:
Startdatum: 27 mar 2017
Slutdatum: 27 mar 2017
Antal veckor: 1
Tid: Må 18:30-20:00
Studietimmar: 2
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 880963
Platser kvar: Ja
Pris: 0kr

IT-kurser visar tecken i tiden

Toggle module

Folkuniversitetet har erbjudit IT-kurser sedan år 2000. Utvecklingen har gått från kurser i datorkunskap på arbetet till kurser i podcasts och 3D-printing.

Delbetalning

Toggle module

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer