Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Att skriva roman och novell fortsättning

Skrivarakademin Malmö. En intensiv kurs som ställer krav på hemarbete.

Här står ditt eget litterära projekt i centrum och kursen kommer att kretsa kring: hur man färdigställer ett projekt och även hur den litterära världen ser ut, om man vill publicera sig. Kursen är en författarkurs och fokus ligger kring att arbeta aktivt med sitt skrivande och den litterära gestaltningen och textsamtalet är centralt.

Mål

Målsättningen är att du ska arbeta med ditt eget projekt och fördjupa och utveckla ditt skrivande. Vi ser gärna att du inspireras att ta steget att våga försöka publicera din text.

Målgrupp

Önskvärt att ha ett pågående litterärt projekt och en ambition att arbeta målmedvetet med sitt skrivande.

Innehåll

Upplägget utformas utifrån deltagarnas egna litterära projekt. Vi kommer att arbeta med textkritik och fördjupad respons. Vi studerar hur den litterära kritiken kan se ut. Samtida litterära debatter och genrediskussioner analyseras och problematiseras.

Litteratur och material

Arbetet utgår från deltagarnas eget material.

Förkunskaper

Kursen är öppen för alla som gått någon av våra grundkurser inom Skrivarakademin. För sökande utifrån vill vi att du skriver några rader om dig själv och berättar varför du vill gå kursen. Maila detta till kurser.syd@folkuniversitetet.se.

Therese Granwald

Undervisar på skrivarkurser i Malmö.

Kontaktinformation:

Kursverksamheten i Malmö

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats: Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
Startdatum: 5 sep 2017
Slutdatum: 12 dec 2017
Tid kvar till startdatum: 104 dagar
Antal veckor: 15
Tid: Ti 18:00-21:00
Studietimmar: 32
Sammankomster: 8
Arrangemangsnr: 889669
Platser kvar: Ja
Pris: 3995kr

Toggle module

FOLKUNIVERSITETET I MALMÖ

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer