Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Självbiografiskt skrivande för kvinnor Nyhet

Skrivarakademin i Malmö. På internationella kvinnodagen, den 8:e mars, kan du delta i workshopen om självbiografiskt skrivande. En workshop där skrivande och kreativitet står i fokus.

Här skapar vi en trygg plats att dela med sig av händelser och tankar. Workshopen vänder sig till dig som definierar dig som kvinna.

Tycker du om att skriva? Vill du berätta om en händelse eller episod i ditt liv? Vill du träffa och samtala med andra som delar skrivarglädjen?
Genom samtal och övningar får du skriva om en händelse eller en episod i ditt liv. Steg för steg får du sätta ord på självupplevda situationer och skriva fram en berättelse med dig själv som huvudperson.
Alla tankar är välkomna och du får dela med dig av det du själv vill och behöver.

Mål

Att du ska få sätta ord på självupplevda händelser. Att i gemenskap få skriva om en händelse eller en episod ur ditt liv.

Alla som själva definierar sig som kvinnor.

Innehåll/Arbetsformer

Enkla övningar för att sätta ord på självupplevda situationer samt samtal och reflektioner kring självbiografiskt skrivande.

Kurslitteratur

Deltagarnas egna texter.

Marica Källner

"Jag vill skapa kurser och workshops där deltagare får möjligheten att utforska det litterära hantverket i gemenskap och kreativitet."

Kontaktinformation:

Folkuniversitetet Kultur Media Yrkesliv i Malmö

kurser.malmo@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats: Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
Startdatum: 8 mar 2017
Slutdatum: 8 mar 2017
Tid kvar till startdatum: 12 dagar
Antal veckor: 1
Tid: On 18:00-20:30
Studietimmar: 3
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 864156
Platser kvar: Ja
Pris: 300kr

Toggle module

FOLKUNIVERSITETET I MALMÖ

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer