Örtvandring - vad kan jag plocka till middag?

Vilda växter och örter går att plocka alldeles runt knuten. Du får veta vilka örter som är lämpliga att använda till matlagning, som krydda eller för att lindra vissa åkommor. Vandringen sker i parken vid Åkeshovs slott.

Innehåll

Vandring med örtterapeuten Marie-Louise Eklöf som lär dig hitta, identifiera och plocka örter, liksom om torkning och beredning. Du får kunskap om örters aktiva ämnen och användningsområden. Vandringen avslutas med en frågestund.

Samling utanför Åkeshovs slott. T-bana Åkeshov.

Vandringen äger rum i parken kring Åkeshovs slott. Möjlighet till lån av luppar. Medtag papper och penna för att på bästa sätt kunnata till vara inspiration och kunskap.

Föreläsare

Marie-Louise Eklöf är utbildad i örtterapi och fytokemi och räknas till en av de främsta i Sverige på området vilda växter och deras användning.

Marie-Louise Eklöf

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Rörstrandsgatan 42, 11340 STOCKHOLM
26 apr 2018
Slutdatum
26 apr 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
1 dagar
To 18:00 - 20:15
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners