Prova på Viktminskning hållbar livsstilsförändring

Ett prova på-tillfälle för dig som är intresserad av att gå ner i vikt, få slut på småätande eller ändra andra ätmönster. På detta prova på-tillfälle får du reda på hur den ordinarie kursen Viktminskning- en hållbar livsstilsförändring är upplagd, vad den går ut på och träffa kursledaren. Passa på att ställa frågor! Prova på-presentationen är cirka 30 minuter lång.

Om den ordinarie kursen, se även länk nedan.

För vem?

Kursen vänder sig till dig som tycker att du har bekymmer med ditt ätande och som vill kunna behålla vikten efter en viktnedgång. Du får kunskap om mat, motivation, stöd och förändringsprocess.

Kursledaren Birgitta Adolfsson är leg. psykolog och forskare inom hälsovetenskap, livsstil och beteende. Hon har arbetat mycket med individer och grupper som haft problem med sitt ätande, med hållbar viktminskning som målsättning. Hon har lång erfarenhet av livsstilsfrågor och att stödja individer i grupp till förändring av vanor och beteenden.

Birgitta Adolfsson disputerade i medicin med inriktning fetma och har undervisat vårdpersonal och studenter i psykologi, hälsovetenskap samt på dietistprogrammet i ämnet problemätande och bakomliggande faktorer. Vidare har hon skrivit lärobok för vårdpersonal (läkare, sjuksköterskor och dietister).

Inte minst har kursledaren egna erfarenheter av problemätande, men genom medvetenhet och aktivt arbete har detta löst sig. Sedan många år har hon inte några problem med ätande.

Birgitta Adolfsson

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
16 jan 2019
Slutdatum
16 jan 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
0 dagar
On 19:45 - 20:30
(En studietimme är 45 minuter)
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners