Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Yin Yang - Yoga

Yin Yang - Yoga

Yin & Yang yoga är en blandning av dynamiska rörelser där vi bygger upp vår styrka och uthållighet, och stilla positioner där vi får tid att landa och slappna av, gå lite djupare och uppleva stunden och oss själva precis så som vi är just då.

Vem kan gå kursen?

Kursen passar alla som vill lära sig hur de kan använda yoga för mindre stress, ökad hälsa, välbefinnande och harmoni. Både nybörjare och mer erfarna yogis är välkomna!

Mål

Syftet med kursen är ökad fysisk och mental styrka, uthållighet, flexibilitet & fokus, samt ökad kroppskännedom, självinsikt, acceptans och inre lugn. Målet är att du efter avslutad kurs ska kunna yoga själv hemma så att du verkligen kan dra nytta av det du lärt dig i din vardag och leva mer i harmoni med dig själv, din kropp och din omgivning.

Kursinnehåll

Asana (positioner), Pranayama (andningsövningar), avslappning och meditation, och hur du kan anpassa detta för en Yang respektive Yin yoga praktik. Tekniker för att hantera stress och finna inre lugn.

Kursupplägg

Vi träffas gång i veckan under 8 veckor och praktiserar yoga och upplever skillnaderna mellan Yin & Yang ur ett yogaperspektiv, och hur vi kan använda oss av detta för att finna balans i livet, bättre hälsa och ökat välbefinnande. På den här kursen lär vi oss genom att uppleva, genom att göra yoga. Totalt 8 studietimmar.

Gruppundervisning, max 15 deltagare.

Kursledaren

Det är med stort fokus, varmt hjärta och gedigen kunskap som kursledaren Helena Forsell guidar sina deltagare mot ökad hälsa, välbefinnande, styrka och lugn. Helena är certifierad Yogalärare, RYT 200 hr, med Yoga Alliance USA/Kanada.Sedan 2013 undervisar hon yoga på heltid och har även tidigare drivit en egen yogastudio i Libanon.

Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Plats
Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
Kursstart
8 feb 2018
Slutdatum
29 mar 2018
Antal veckor
8 veckor
Tid kvar till startdatum:
54 dagar
Tider
To 19:00 - 20:00
Studietimmar
8
Tillfällen
8 st
Arr nr.
921792
Platser kvar
Ja
Pris
1 375 kr

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt. 

Till sista minuten-kurserna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners