Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Att prestera och samtidigt må bra

Emanuel Nilsson föreläser om sina insikter och lärdomar från sin utbrändhet för att han vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra. Han driver även ett företag i Tanzania med 20 anställda för att han vill skapa arbetstillfällen och utveckling.

Kontaktinformation:

Kundtjänst I Jönköping

info.jonkoping@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Skolgatan 25 B, 55316 JÖNKÖPING
Startdatum: 1 mar 2017
Slutdatum: 1 mar 2017
Tid kvar till startdatum: 40 dagar
Antal veckor: 1
Tid: On 18:00-19:30
Studietimmar: 2
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 878424
Platser kvar: Ja
Pris: 0kr

Folkuniversitetet Jönköping

Skolgatan 25 B, 55316 JÖNKÖPING

IT-kurser visar tecken i tiden

Toggle module

Folkuniversitetet har erbjudit IT-kurser sedan år 2000. Utvecklingen har gått från kurser i datorkunskap på arbetet till kurser i podcasts och 3D-printing.

Delbetalning

Toggle module

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer