Personligt ledarskap i eget företag

Att vara företagare handlar om att gå från idé till handling. Det gäller att se möjligheter, vara kreativ, besitta mod och vara målinriktad.

I detta seminarium lär vi oss mer om personligt ledarskap, du får identifiera dina starka sidor och vad du kan utveckla och våga utmana.

Vi diskuterar också hur du som företagare förhåller dig till fritid och sociala relationer och hur du kan hantera stressen i vardagslivet. Teori varvas med diskussioner. Vi gör också en enklare personlighetsprofil.

Seminarieledare:
Lars-Åke Söderqvist, Söderqvist, Karriär och Utveckling AB.

Alla är välkomna! Kostnadsfritt. Vid frågan vem betalar, kryssa i Jag betalar. Ingen faktura utgår.

Vid färre deltagare än 5 reserverar vi oss för att kunskapskvällen kan bli inställd. Besked ges ca 2 dagar innan.

Boka nu!

Garvaregatan 15, 46130 TROLLHÄTTAN
15 okt 2018
Slutdatum
15 okt 2018
Antal veckor
1 veckor
Må 18:00 - 21:00
1 st

Få vårt nyhetsbrev

Kursintyg

Efter en avslutad kurs kan du begära att få ut ett intyg som redogör för kursens innehåll. För att få ett intyg krävs en närvaro på minst 75 %.

Hör av dig till Kundcenter Folkuniversitetet Väst (kundcenter.vast@folkuniversitetet.se) om du vill ha ett kursintyg. Observera att om intyget är från en kurs som avslutades för mer än ett år sedan, kommer du att få betala en administrativ avgift på 150:-.