Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Använd Word Effektivt - Distanskurs

Vill du gå en kurs i Word på heldistans som innebär att du slipper åka iväg på dyra kurser eller läsa krångliga manualer? En erfaren programledare och en av Sveriges främsta experter i Word, lär dig programmet. Alla delar från nybörjare till expert ingår. Du behöver bara tillgång till en dator, surfplatta eller smart-telefon och kan sedan logga in och starta utbildningen. Du väljer själv tid och plats och får tillgång till webbkurserna i ett helt år. Under året kan du upprepa utbildningen så ofta du vill. Denna tillgång till repetition är avgörande för att bli fullärd i Word.

Folkuniversitetet samarbetar med Aktiv och deras Lär-dig-själv utbildningar via webben. När du beställer via Folkuniversitetet får du därför rabatt på kursen

Du kommer bli glatt överraskad över hur roligt och enkelt det är att lära sig så mycket. Du övar i dina egna dokument. På så sätt får du nytta av dina nyvunna kunskaper direkt.

Kursens innehåll

  • Word Grund/Fortsättning
  • Word Avancerad
  • Word Expert
Varje kursdel motsvarar ca 3 dagars traditionell utbildning med kursledare. Kursen Använd Word Effektivt motsvarar alltså ca 9 dagars utbildning. Kom ihåg att du kan repetera kursen i 1 års tid

Kom igång direkt! Inom 1-2 dagar efter din beställning får du inloggningsuppgifter per mail. Du har tillgång till kursen direkt via webben från valfri plats (hemma, på jobbet, i sommarstugan etc).

Se gratis exempelavsnitt från Word Grund/Fortsättning genom att klicka på länkarna längst ner på sidan.


Certifiering i Word ingår. När du har klarat kursen kan du skriva ut ett certifikat som intygar dina kunskaper.

Utbildningen i Microsoft Word 2013/2016/365 är generell för dessa versioner och inspelad i Word 2016/365.

En beställning är bindande, om den inte återtas enligt reglerna om ångerrätt i distans- och hemförsäljningslagen (SF 2005:59). Du har rätt att avboka din anmälan om det sker inom 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Observera att om du har loggat in på kursen, så räknas den som startad och ångerrätten upphör.

Kompletterande prisinfo

3100 kr exkl moms

Kontaktinformation:

Katrin Karlsson

katrin.karlsson@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats:
Startdatum: Löpande kursstart
Slutdatum:
Antal veckor:
Tid:
Studietimmar:
Sammankomster:
Arrangemangsnr: 887275
Platser kvar: Ja
Pris: 3100kr

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer