Adobe indesign, photoshop, illustrator CC

Du arbetar eller planerar att arbeta med kommunikation, marknadsföring eller försäljning och vill nå ut med ditt budskap.

Kursen riktar sig till dig som vill kunna producera trycksaker men även digitala publikationer. Vi kommer att gå igenom grunderna i alla tre programmen. Sen tittar vi på hur man kan arbeta med alla tre programmen tillsammans för bästa resultat.

InDesign

• Sidhantering
  • Mallar
  • Automatisk sidnumrering
  • Arbeta med texter
  • Figursättning
  • Montering av bilder och texter
  • Länkar
  • Exporter PDF filer

Photoshop

• Markeringar och masker
  • Lagerhantering
  • Friläggning
  • Lagerstilar
  • Justering och fyllningslager
  • Blandningslägen
  • Händelsepaletten
  • Bildjusteringar

Illustrator

• Ritverktygen och arbeta med banor
  • Penslar
  • Banhanteraren
  • Mönster
  • Symboler
  • Färg och övertoningar
  • Färgrutor

Mål
Efter kursen ska du ha grundkunskaper i Adobe InDesign CC, Adobe Photoshop CC och Adobe Illustrator CC.

Arbetsformer
Kursen pågår en vecka, måndag till fredag. På träffarna varvas teori med med praktiska övningar.

Studiematerial/Litteratur
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Docendo förlag, Indesign CC grund, Photoshop CC grund, Illustrator CC grund.

Kursintyg
Vid 75 procents närvaro får du Folkuniversitetets kursintyg.

Mats Blixt Mats arbetar med film- & videoproduktion samt grafisk produktion för video, tryck och webb. Har varit yrkesverksam sedan 1991 och har en mycket bred kompetens inom... Läs mer om Mats Blixt

Bokning

Gasverksgatan 15, 25225 HELSINGBORG
13 nov 2017
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
141 dagar
Må 10:00 - 16:30
Ti 10:00 - 16:30
On 10:00 - 16:30
To 10:00 - 16:30
Fr 10:00 - 16:30
5 st
6 150 kr

Kompassrosen till Aliya!

Hösten 2015 startade den då 15-åriga Johannes Hedberg-eleven Aliya Imanli en ungdomsgrupp för asylsökande i samarbete med Folkuniversitetet Helsingborg. På måndag får hon stipendiet Kompassrosen av kungen.

Aliya tilldelas stipendiet Kompassrosen för att hon ”med ett inkluderande ledarskap fyllt av omtanke och drivkraft vågar visa vägen och göra skillnad i integrationen av unga.” Den 24 april tar hon emot stipendiet på Kungliga slottet.

Vilken resa, Aliya! Stort grattis!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

På gång!

Du har väl inte glömt att anmäla dig till någon av vårens kurser. Klicka på texten i bildspelet för att komma till aktuellt utbud. Vi uppdaterar kontinuerligt utbudet av våra kurser.