Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Använd molnet och smidiga verktyg på nätet

Sitter du mycket och ofta framför datorn? Vill du kunna använda dig av olika webbtjänster på internet som effektiviserar ditt arbete och din kommunikation med andra?

Vem kan gå kursen?

Du behöver ha grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att använda Internet.

Kursinnehåll

Under en kväll får du en genomgång av hur du kan använda molnet för fillagring (Dropbox), anteckningar (Evernote), skapa dokument (Google docs), spara länkar (Pocket) och massor med tips på andra webbtjänster. Applikationerna kan underlätta både ditt arbete och privatliv. Få ut mer av internet - molnet väntar!

Kursupplägg

Kursen är vid ett tillfälle. Totalt 3 studietimmar.

Jan Alestedt

Kontaktinformation:

Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Plats: Saltsjög. 3, 15171 SÖDERTÄLJE
Startdatum: 5 apr 2017
Slutdatum: 5 apr 2017
Tid kvar till startdatum: 8 dagar
Antal veckor: 1
Tid: On 18:00-20:15
Studietimmar: 3
Sammankomster: 1
Arrangemangsnr: 860648
Platser kvar: Ja
Pris: 350kr

Folkuniversitetet Södertälje

Saltsjög. 3, 15171 SÖDERTÄLJE

IT-kurser visar tecken i tiden

Toggle module

Folkuniversitetet har erbjudit IT-kurser sedan år 2000. Utvecklingen har gått från kurser i datorkunskap på arbetet till kurser i podcasts och 3D-printing.

Delbetalning

Toggle module

Human Konto – Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta!

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 12 månader.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer