Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Auditionträning, helgkurs för vuxna

Under kursen utforskar vi kroppen och rösten som redskap.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som planerar att söka vidare till teater- och artistutbildningar i vår.

Mål
Efter avslutad kurs skall varje kursdeltagare ha fått ett regiförslag på sin sökmonolog och känna sig mer mentalt förberedd inför den kommande auditionsituationen.

Innehåll
Helgkursen löper över två dagar, där du som deltagare har möjlighet att arbeta med din valda monolog samt få feedback både från andra deltagare och kursledaren. Utöver detta presenteras ”bra att tänka på”-råd och övningar, liknande dem som kan dyka upp i auditionsammanhang. Syftet med kursen är att du ska känna dig så trygg som det bara går i kommande teaterprov. En audition innebär ofta en påfrestning och stort nervpåslag hos den sökande, vilket gör det svårt att visa sig från sin bästa sida. Genom att förbereda sig så mycket som möjligt kan nerverna stillas. Är situationen dessutom helt ny för dig kan det vara skönt att ha någon att rådfråga och dela arbetet med.

Arbetssätt
Vi kommer jobba mycket fysiskt och du behöver vara klädd på ett sätt som gör att du kan röra dig obehindrat. Träningskläder, mjukisbyxor, en extra varm tröja kan vara bra att ha på sig/med sig.

Lärare
Undervisningen leds av Hanna Sundelius, vår huvudlärare i teater på Art College. Hanna är utbildad i musikdramatik, teaterpedagogik, regi, performance och har dessutom en kandidatexamen i Teaterstudier från Göteborgs universitet. Förutom sitt arbete som teaterpedagog driver Hanna varietégruppen Varieté Vagant

Kursledare

Hanna Sundelius

Hanna Sundelius har varit vår huvudlärare i teater sedan våren 2014. Hon har en kandidatexamen i teaterstudier från Göteborgs universitet, och har även studerat...

Kontaktinformation:

Folkuniversitetet ArtCollege. Tel: 031 - 10 65 08

artcollege@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats:
Startdatum: 15 jul 2017
Slutdatum: 16 jul 2017
Tid kvar till startdatum: 52 dagar
Antal veckor: 1
Tid: Lö 11:00-17:00
Sö 11:00-17:00
Studietimmar: 16
Sammankomster: 2
Arrangemangsnr: 887436
Platser kvar: Ja
Pris: 1795kr

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer