Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Auditionträning, helgkurs för vuxna

Auditionträning, helgkurs för vuxna

Under kursen utforskar vi kroppen och rösten som redskap.

Målgrupp
Kursen vänder sig till dig som planerar att söka vidare till teater- och artistutbildningar i vår.

Mål
Efter avslutad kurs skall varje kursdeltagare ha fått ett regiförslag på sin sökmonolog och känna sig mer mentalt förberedd inför den kommande auditionsituationen.

Innehåll
Helgkursen löper över två dagar, där du som deltagare har möjlighet att arbeta med din valda monolog samt få feedback både från andra deltagare och kursledaren. Utöver detta presenteras ”bra att tänka på”-råd och övningar, liknande dem som kan dyka upp i auditionsammanhang. Syftet med kursen är att du ska känna dig så trygg som det bara går i kommande teaterprov. En audition innebär ofta en påfrestning och stort nervpåslag hos den sökande, vilket gör det svårt att visa sig från sin bästa sida. Genom att förbereda sig så mycket som möjligt kan nerverna stillas. Är situationen dessutom helt ny för dig kan det vara skönt att ha någon att rådfråga och dela arbetet med.

Arbetssätt
Vi kommer jobba mycket fysiskt och du behöver vara klädd på ett sätt som gör att du kan röra dig obehindrat. Träningskläder, mjukisbyxor, en extra varm tröja kan vara bra att ha på sig/med sig.

Lärare
Undervisningen leds av Hanna Sundelius. Hanna är utbildad i musikdramatik, teaterpedagogik, regi, performance och har dessutom en kandidatexamen i Teaterstudier från Göteborgs universitet. Förutom sitt arbete som teaterpedagog driver Hanna varietégruppen Varieté Vagant

Kursledare

Hanna Sundelius Hanna Sundelius har varit vår huvudlärare i teater sedan våren 2014. Hon har en kandidatexamen i teaterstudier från Göteborgs universitet, och har även studerat... Läs mer om Hanna Sundelius
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Plats
Masthuggsterrassen 3, 41318 GÖTEBORG
Kursstart
17 mar 2018
Slutdatum
18 mar 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
52 dagar
Tider
Lö 10:00 - 16:30
Sö 10:00 - 16:30
Studietimmar
16
Tillfällen
2 st
Arr nr.
916387
Platser kvar
Ja
Pris
1 795 kr

Stöd och matchning

Du väljer själv vem som ska hjälpa dig att hitta ett jobb. Vi på Folkuniversitetet vet att kunskap förändrar. Hos oss får du mer!

Läs mer om Stöd och matchning

Kontakta oss!

Här hittar du kontaktuppgifter till vår personal i Göteborg.

Kontakta oss!

Våra tolkutbildningar

Till utbildningarna

Föreläsningar i Göteborg

Missa inte våra föreläsningar i olika intressanta ämnen. Många av dem är helt gratis!

Se hela utbudet

Få vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Kvalitet och Miljö