Rock n roll trummor för vuxna - nybörjare

Musik är fantastiskt på många sätt. Att kunna spela ett instrument oavsett nivå, gör upplevelsen av musik ännu roligare. Med våra trumkurser vill vi dela med oss av den glädje som trumspelet ger.

Målgrupp och förkunskaper

Kursen vänder sig till dig som är 18 år och uppåt. Vi börjar från början och inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

Du får lära känna trumsetet samt enkla komp och fill-ins. Vi spelar till låtar i olika genre och här kan du vara med och påverka innehållet. Du får även en introduktion i notläsning för trumset samt övningsexempel att träna på hemma.

Kursupplägg

Vi fokuserar på hur fantastiskt roligt det är att lära sig spela trummor. Trummor är ett väldigt fritt instrument som passar alla. Undervisningen sker i mindre grupper om 2-3 elever.

Schema

Kursen är schemalagd under 5 veckor på tisdagar och torsdagar med kursslut tisdagen den 19 juni.

Utrustning

För att utvecklas mer rekommenderas köp av digitalt trumset. Ett billigare alternativ är en digital pad/övningsplatta. Trumset går att köpa för 2500 kronor begagnat. Övningsplattor kostar ca 1500 kronor. Vid frågor går det bra att kontakta samuel.giers@folkuniversitetet.se.

Fortsättningsmöjligheter

Prata gärna med din kursledare om hur du kan fortsätta utveckla ditt trumspel.

Samuel Giers

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
22 maj 2018
Slutdatum
19 jun 2018
Antal veckor
5 veckor
Tid kvar till startdatum:
30 dagar
Ti 16:30 - 17:15
To 16:30 - 17:15
9 st
1 850 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Följ oss!

@folkuniversitetetstockholm

Twitter@Folkuniv_sthlm

Facebook Folkuniversitetet Stockholm folkuniversitetetstockholm

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners