Ge ut din egen musik

Har du färdiga låtar som du vill få spridning på? Vill du släppa ditt material digitalt eller fysiskt? Sophie Rimheden ger dig verktyg och tips på vad du ska tänka på och vilka vägar du kan gå för att släppa din musik på ett billigt men ändå säljande sätt.

Föreläsningen vänder sig till dig som skapar musik helt själv eller i band och som har en eller flera låtar som är klara för utgivning.

• Skivbolag/ musikförlag.
  • Distributör.
  • Spotify.
  • Starta eget.
  • STIM/SAMI.
  • Stipendier.
  • PR, foton och videos.

Föreläsare

Sophie Rimheden har lång erfarenhet inom musikbranschen och har släppt flera skivor på egen etikett och turnérat runt om i världen som artist. Hon har även jobbat med musikrättigheter under flera år, varit med i hela processen med skivsläpp; fotografering, omslag, tryckning, promotion som eget skivbolag med mera. Hon har varit förlagd som artist på musikförlag i många år och har även jobbat på förlag. Dessutom har Sophie producerat andra artisters musik, remixat, gjort musik till teater, dans och film och mycket mera. Allt detta vill Sophie Rimheden berätta om och förmedla sina erfarenheter vidare till nya utövare eller de som helt enkelt är intresserade av denna egna speciella bransch.

Sophie Rimheden

Kundtjänst i Stockholm
direkt@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Kungstensgatan 45, 11359 STOCKHOLM
13 feb 2019
Slutdatum
13 feb 2019
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
91 dagar
On 18:00 - 19:30
1 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners