Akustisk gitarr för 8-12-åringar

Vill du lära dig spela gitarr - eller fortsätta lära dig mer? Här är en kurs där du kan lära dig spela låtar och kompa på akustisk gitarr med andra kompisar.

Utifrån gruppens önskemål och nivå anpassas innehållet med t.ex.

• praktiska övningar och utmaningar anpassade till gruppen
  • ackord och rytmik
  • olika kompstilar och figurer
  • fingersättning i melodi och ackord

Kursupplägg

Fokus ligger på spel och praktiska övningar på gitarren, med genomgångar efter behov. Du får hemuppgifter av läraren att öva på mellan lektionerna. Kursen anpassas helt efter gruppens nivå och kunskaper.

Du spelar i en grupp med 3-5 deltagare.

Prisexemplet gäller 10 lektioner à 45 minuter, men upplägget kan anpassas efter gruppens önskemål.

Mål

Att kunna spela låtar med ackord och komp, lära dig olika tekniker och utveckla dig musikaliskt.

Målgrupp

En kurs både för nybörjare, och för dig som har viss erfarenhet, som vill utvecklas med hjälp av en lärare, i en liten grupp.

Material

Du behöver tillgång till egen gitarr. Övningsuppgifter får du av läraren. Materialkostnader ingår inte i kurspriset.

Målsman godkänner anmälan genom att ange sig själv som betalare för kursen.

Peter Olsson Undervisar i akustisk gitarr och elgitarr i Malmö. Läs mer om Peter Olsson

Kursverksamheten i Malmö
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Regementsgatan 4, 21142 MALMÖ
25 sep 2018
Slutdatum
20 nov 2018
Antal veckor
10 veckor
Tid kvar till startdatum:
38 dagar
Ti 18:30 - 19:15
10 st
1 795 kr

Behöver du hjälp?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt kurs eller nivå.
E-post: kurser.syd@folkuniversitetet.se

Hitta din kursnivå

A1 Jag kan förstå och använda mycket enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

A2 Jag kan förstå fraser som rör personliga förhållanden och på ett enkelt sätt beskriva mig, min familj och mitt arbete.

B1 Jag kan oförberedd delta i vardagliga samtal, länka ihop fraser och förklara mina åsikter.

B2 Jag förstår huvuddragen i komplexa texter och kan nästan obehindrat samtala detaljerat om olika ämnen.

C1 Jag kan läsa krävande texter med underförstått innehåll, prata utan att leta efter ord och använda språket effektivt för olika ändamål.

C2 Jag kan höra, läsa och prata språket så gott som flytande, referera fakta och argument och använda stilvariationer.

Utförligare beskrivning