Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny

Sök kurser och utbildningar

Toggle course search
Du är här:

Akustisk gitarr - enskild undervisning

Vill du lära dig spela gitarr - eller utveckla dina befintliga kunskaper? Har du spelat förr men vill damma av gitarren igen?

Ta chansen att få undervisning av en av Lunds bästa gitarrlärare.

Mål

Att kunna spela låtar med ackord eller melodi, att lära dig olika tekniker samt att utveckla din musikaliska förmåga. Under kursen får du lära känna ditt instrument och komma igång med grunderna. Kursen är en bra startpunkt för dig som i framtiden vill spela i band eller i en akustisk gitarrensemble.

Målgrupp

Kurserna passar dig som är nybörjare eller fortsättare. Som nybörjare kan du ännu inte ta ackord eller stämma din gitarr. Kurserna börjar från början och ger dig grundkunskaperna för att komma igång med ditt instrument. Vi har kurser som passar vuxna, barn och ungdomar.

Förkunskaper

Kursen anpassas efter din förkunskaper. Nybörjarkurserna kräver inga förkunskaper. Du behöver tillgång till egen akustisk gitarr och en stämapparat är bra att ha.

Innehåll

Vi lägger upp kursen efter dina önskemål, t.ex. melodispel eller komp.

Arbetsformer

Huvuddelen av tiden läggs på praktisk övning med instrumentet. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Innehåll och upplägg kan anpassas efter dina behov.

Kursledare

Våra kunniga och inspirerande lärare är yrkesutövande inom ämnet och har stor pedagogisk kunskap.

Studiematerial/Litteratur

Deltagarna behöver ha tillgång till egen gitarr och en stämapparat är också bra att ha. Läraren förser deltagarna med övningsuppgifter. Vad vi gemensamt väljer att spela beror på vilken nivå eleverna är. Materialkostnader ingår inte i kurspriset.

Utvecklingsmöjligheter

För dig som vill gå vidare finns möjlighet till fortsättningskurser på alla nivåer, från lätt fortsättning till avancerat komp och fingerspel, och enskild undervisning helt anpassad efter din kunskapsnivå.

Anmälan

Boka en plats genom att klicka på den gröna boka-knappen. Ange i meddelandefältet vilka dagar och tider som passar dig bäst och vilken kunskapsnivå du har. När lärarnas schema planeras anstränger vi oss för att tillgodose ditt önskemål om dag och tid. Folkuniversitetet kontaktar dig sedan för att bekräfta att tiden passar dig. Om du har några specifika frågor om kursen kan vi sätta dig i kontakt med läraren..

Prisexemplet gäller 10 träffar à 30 minuter, men upplägget kan anpassas efter deltagarens önskemål.

Kursledare

John Ström

Kontaktinformation:

Musikavdelningen i Lund och Malmö

musik.lund@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

Bokning

Toggle module
Plats: Möllegatan 6, 22229 LUND
Startdatum: 13 feb 2017
Slutdatum:
Antal veckor: 10
Tid:
Studietimmar: 7
Sammankomster: 10
Arrangemangsnr: 856475
Platser kvar: Ja
Pris: 4150kr

Karta

Toggle module

Svaneskolan - Musikhuset

Möllegatan 6, 22229 LUND

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer