Afrobeat 13+ All levels Sabina Boman

Afrobeat är ett brett begrepp för ”populär musik” från Afrika det är nigerianska influenser som dominerar men alla länder på kontinenten bidrar. Musiken är ofta elektronisk musik blandad med inhemska rytmer, hiphop, R&B, funk, house och EDM

Danserna är likaså från hela afrikanska kontinenten där tradition möter nya trender.
När ett steg trendar sprids det över hela världen blixtsnabbt då afrobeat numer är ett internationellt fenomen ingen kan förbise, det kommer nya steg o trender hela tiden som adderas i denna paraplyterm men några exempel på steg som utförs i afrobeat kan vara steg som ”shaku shaku”, ”gwarra gwarra” eller ”pilolo”.

Förkunskaper: Alla nivåer - Inga förkunskaper krävs. Kursen är för ungdomar från 13 år och vuxna.

Sabina Boman

Kundtjänst Balettakademien i Stockholm
balettakademien@folkuniversitetet.se

Boka nu!

7 jan 2020
Slutdatum
10 jan 2020
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
28 dagar
Ti 17:00 - 18:30
On 17:00 - 18:30
To 17:00 - 18:30
Fr 17:00 - 18:30
(En studietimme är 45 minuter)
4 st

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners