Sök Meny

Sök kurser & utbildningar

Prova på - DanceFitness i Hölö

Prova på - DanceFitness i Hölö

DanceFitness är ett nytt danspass där vi kombinerar olika dansstilar som salsa, merengue, reggaeton, orientalisk, jazzfunk och hiphop. Genom dom olika dansstilarnas grunder får du träna upp din koordination och kondition tillsammans med andra. En ny spännande kurs för dig som vill utforska dans som träningsform!

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.


Vem kan gå kursen?


Inga förkunskaper krävs. Denna kurs handlar om att du som deltagare ska få lära dig de olika grundstegen till respektive dansstil, på ett lustfyllt vis tillsammans med andra.


Kursinnehåll


Kursen fokuserar främst på att du som deltagare skall få utforska glädjen i dansen och få hitta ditt eget uttryck. Tillsammans i gruppen får du lära dig grundsteg och tekniker i respektive dansstil. Varje pass i kursen pågår i 60 minuter varav 45 minuter utgörs av dans, därefter avrundas passet med 15 minuter av övningar i styrka och stretchning. I denna form av träning får du tillsammans med danselementet en helkroppsworkout med styrka och kondition.

Kursledare

Kristina Kaspo
Kontakta mig

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Bokning

Plats
Eriksbergsvägen 9, 15371 HÖLÖ
Kursstart
20 jan 2018
Slutdatum
20 jan 2018
Antal veckor
1 veckor
Tid kvar till startdatum:
57 dagar
Tider
Lö 12:00 - 12:45
Studietimmar
1
Tillfällen
1 st
Arr nr.
924990
Platser kvar
Ja
Pris
0 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sista minuten-kurser

Här hittar du vårt utbud av sista minuten-kurser med 25% rabatt. 

Till sista minuten-kurserna

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test. 

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners