Balett 4-5 år Katja Norberg

Här får barnen utlopp för sin rörelse- och dansglädje. Under lekfulla former och i takt med barnens mognad övar vi musikalitet, koordination, koncentration och balettkänsla.

Denna kurs har i dagsläget ett fåtal platser kvar eller är fullbokad. Platser finns på dessa klasser:
Balett 4-5 år, måndagar 16:45-17:30
Balett 4-5 år, lördagar 09:30-10:15
Balett 4-5 år, lördagar 09:40-10:25
Balett 4-5 år, lördagar 11:20-12:05
Balett 4-5 år, söndagar 10:00-10:45

All dans har en tydlig gemensam grund med rörelser med fartfyllda, dansanta och lagom utmanande träningsmoment alltefter barnens mognad. Vi gör polkasteg och hoppsa, vi snurrar, rullar, hoppar och koordinerar med armarna. Vi fantiserar, hittar på och vi dansar fort, långsamt, hårt och mjukt mm. Med hjälp av musiken och hur vi kombinerar rörelser skapar vi den rätta balettkänslan.

Förutom den lekfulla inlärningen av dansmomenten går pedagogiken också ut på att ”hålla igång” intensivt under en kort tid och att lära sig att fungera i grupp. Uppropet i början av lektionen är en viktig del för trygghet och samspel och då får alla barn ta sin egen plats. Vid sista lektionen varje termin är nära och kära välkomna att vara med inne i danssalen för att få se vad barnen och läraren har jobbat med under terminen.

Gruppindelningen baseras på barnens ålder. Åldersangivelserna avser barnens ålder vid kursstart. För att delta i en 4-5-årsgrupp ska man ha fyllt fyra år.

Rabatter (noteras i meddelanderutan):
10% syskonrabatt för barn och unga upp till och med 12 år.
10% rabatt för medverkan i två eller flera kurser för barn och unga till och med 12 år.

Katja Norberg

Kundtjänst Balettakademien i Stockholm
balettakademien@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Birger Jarlsgatan 70, 10239 STOCKHOLM
22 jan 2020
Slutdatum
13 maj 2020
Antal veckor
15 veckor
Tid kvar till startdatum:
44 dagar
On 16:15 - 17:00
(En studietimme är 45 minuter)
15 st
3 250 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetets studieservice samarbetar med flera föreningar och aktörer i Stockholm.

Våra samarbetspartners