Balett N 5-7 år

Våra kurser i barnbalett är klassisk balett som är anpassad till barnens nivå. Där man genom danslek tränar och utvecklar barnens koordinationsförmåga, motorik och rytmik m.m. Så låt era barn sprudla av dansglädje och anmäl dem till våra barnkurser!

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som fyllt 5 år, du behöver inte ha någon erfarenhet av att dansa balett sedan tidigare

Mål

Att utveckla din fysik, koordination och rumsmedvetenhet samt utveckla din förmåga att arbeta tillsammans med andra människor i gruppgemenskap.

Kursinnehåll

Den klassiska baletten strävar efter lätthet och harmoniskt samspel i rörelserna. Balettekniken utvecklar din balans, styrka, smidighet, musikalitet och känsla för linjer.

Kursupplägg

Kursen pågår under 12 veckors tid. Gruppundervisning, max 17 deltagare.

Utvecklingsmöjligheter

Dansstilen finns i olika nivåer. Vi erbjuder fortsättningskurser till alla pågående kurser. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare.

Övrig info

Mjuka träningskläder, mjuka skor. Syskon får 5% rabatt. Gäller endast barn och ett av syskonen.

Om läraren

Sarah har dansat så länge hon kan minnas,från danslek till barnbalett till jazz till streetdance. Hon gick estetisk linje på gymnasiet med inriktning dans där hon fick en introduktion till balett och modern dans. Vid sidan om skolan dansade hon alltid olika stilar av streetdance. Efter gymnasiet flyttade Sarah till London där hon tog dansklasser i olika stilar samt utbildade sig inom massage terapi och yoga som ledde till jobb som yogalärare för barn via företaget YogaBugs. När Sarah flyttade tilbaks till Stockholm började hon dansa Tribal Fusion Bellydance och har med en dansgrupp uppträtt i Sverige och utomlands på olika kulturevenemang. Dom anordnar även tillsammans events inom denna genre. Samtidigt har Sarah vidareutbildat sig inom dans, b la har hon studerat hon Skapande Dans 1 på SMI och 2 st föreberedande linjer på Balettakademin. Sarah har undervisat dans i Stockholm sedan 4 år tillbaks i olika dansstilar: danslek, balett, jazz, modernt och reggeaton.

Sarah Söderberg

Kundtjänst i Södertälje
info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Boka nu!

Storgatan 3, 15172 SÖDERTÄLJE
5 feb 2019
Slutdatum
23 apr 2019
Antal veckor
12 veckor
Tid kvar till startdatum:
84 dagar
Ti 16:00 - 16:45
12 st
1 175 kr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Språktest/Language test

Gör ett webbaserat språktest och testa dina språkkunskaper online. /Web-based language test.

Samarbetspartners

Folkuniversitetet i Södertälje samarbetar med flera föreningar och aktörer runt om i Södertälje. Här kan du läsa mer om våra samarbetspartners.

Våra samarbetspartners