Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Nu är det klart vilka utbildningar vi startar under 2016. Här hittar du de utbildningar som startar i Dalarna.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

 • FALUN. Pågående utbildning. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna.
Ansökningsomgång för utbildningsstart i augusti 2017, öppnar den 1 december 2016, välkommen in med din ansökan.

  Medicinsk Sekreterare

  FALUN. Pågående utbildning. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna. Ansökningsomgång för utbildningsstart i augusti 2017, öppnar den 1 december 2016, välkommen in med din ansökan.

 • FALUN. Pågående utbildning. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.
Ansökningsomgången för 2017 öppnar den 2 januari, välkommen in med din ansökan.

  Tandsköterska

  FALUN. Pågående utbildning. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Ansökningsomgången för 2017 öppnar den 2 januari, välkommen in med din ansökan.

 • FALUN. Pågående utbildning. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

  IT-infrastrukturspecialist

  FALUN. Pågående utbildning. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

 • FALUN. Pågående utbildning. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

  Anläggningsprojektör

  FALUN. Pågående utbildning. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer