Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Nu är det klart vilka utbildningar som startar till hösten 2015. Alla fyra som du ser nedan kommer att ha en grupp som startar i augusi 2015.

Alla fyra utbildningarna går att söka till mellan 1 februari och 30 april 2015.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade. 

Här hittar du alla Folkuniversitetets Yrkeshögskoleutbildningar.

 • FALUN. Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

  Medicinsk Sekreterare

  FALUN. Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

 • FALUN. Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

  Tandsköterska

  FALUN. Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

 • FALUN. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur.
Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

  IT-infrastrukturspecialist

  FALUN. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

 • FALUN. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

  Anläggningsprojektör

  FALUN. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer