Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Relaterad information

Nu är det klart vilka utbildningar vi startar under 2016. Här hittar du de utbildningar som startar i Dalarna.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

  • FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna.
Välkommen med din ansökan till utbildningsomgång 2017.

    Medicinsk Sekreterare

    FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna. Välkommen med din ansökan till utbildningsomgång 2017.

  • FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.
Välkommen med din ansökan till utbildningsomgång 2017.

    Tandsköterska

    FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Välkommen med din ansökan till utbildningsomgång 2017.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer