Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets YH-utbildningar leder till arbete.

Nu kan vi gratulera oss själva då vi blivit tilldelade ny start för vår utbildning till Hälso-och sjukvårdssekreterare. Ansök redan idag!

Dessutom har vi även blivit tilldelade att få starta en utbildning till Tandsköterska. Inom kort kan man ansöka till denna utbildning här nedan.

Vår utbildning till Anläggningsprojektör startar om igen till hösten också. Ansök nu!

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i sammarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade. 

 • Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.
Kursen är öppen för sökning, med kursstart 18 augusti 2014.

  Anläggningsprojektör

  Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin. Kursen är öppen för sökning, med kursstart 18 augusti 2014.

 • Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som hälso- och sjukvårdssekreterare/medicinsk sekreterare i samarbete med landstingen Dalarna, Gävleborg och Uppsala och Akademiska Sjukhuset i Uppsala. 

  Hälso- och Sjukvårdssekreterare

  Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som hälso- och sjukvårdssekreterare/medicinsk sekreterare i samarbete med landstingen Dalarna, Gävleborg och Uppsala och Akademiska Sjukhuset i Uppsala. 

 • Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

  Tandsköterska

  Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

 • Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/3 av tiden är arbetsplatsförlagd.
För närvarande har vi inget nytt intag till denna utbildning.

  Teknisk Konsult inom IT-infrastruktur

  Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/3 av tiden är arbetsplatsförlagd. För närvarande har vi inget nytt intag till denna utbildning.

© 2013 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer