Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Relaterad information

Nu är det klart vilka utbildningar vi startar under 2016. Här hittar du de utbildningar som startar i Dalarna.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

  • FALUN. Pågående utbildning. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna.
Ansökningsomgång för utbildningsstart i augusti 2017, öppnar den 1 december 2016, välkommen in med din ansökan.

    Medicinsk Sekreterare

    FALUN. Pågående utbildning. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna. Ansökningsomgång för utbildningsstart i augusti 2017, öppnar den 1 december 2016, välkommen in med din ansökan.

  • FALUN. Pågående utbildning. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.
Ansökningsomgången för 2017 öppnar den 2 januari, välkommen in med din ansökan.

    Tandsköterska

    FALUN. Pågående utbildning. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Ansökningsomgången för 2017 öppnar den 2 januari, välkommen in med din ansökan.

© 2017 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer