Sök Meny
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Relaterad information

I februari 2018 blir det klart vilka YH-utbildningar vi får starta i Dalarna. Håll koll här på vår hemsida.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna.
Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång. I februari 2018 får vi besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan om vi får starta igång fler klasser.

Medicinsk Sekreterare

FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstinget i Dalarna. Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång. I februari 2018 får vi besked från Myndigheten för Yrkeshögskolan om vi får starta igång fler klasser.

FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.
Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång.

Tandsköterska

FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Ansökningsomgången för 2017 är avslutad. Då vi fått in många ansökningar kommer inga restplatser att finnas tillgängliga denna omgång.

Tipsa dina vänner, skriv ut eller maila

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Musikkällaren