Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Yh i Dalarna

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets Yh-utbildningar leder till arbete.

Nu är det klart vilka utbildningar vi startar under 2016. Här hittar du de utbildningar som startar i Dalarna.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i samarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade.

 • FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna.
Ansökningsomgången för 2016 är nu avslutad och nästa omgång öppnar i februari 2017.

  Medicinsk Sekreterare

  FALUN. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna. Ansökningsomgången för 2016 är nu avslutad och nästa omgång öppnar i februari 2017.

 • FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.
Ansökningsomgången för 2016 är nu avslutad och nästa omgång öppnar i februari 2017.

  Tandsköterska

  FALUN. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet. Ansökningsomgången för 2016 är nu avslutad och nästa omgång öppnar i februari 2017.

 • FALUN. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

  IT-infrastrukturspecialist

  FALUN. Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

 • FALUN. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

  Anläggningsprojektör

  FALUN. Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

© 2016 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer