Sök Meny
Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets YH-utbildningar leder till arbete.

Nu har vi då fått klart vilka utbildningar vi startar till hösten 2015. Alla 4 st som ni ser nedan kommer att ha en klass som startar i augusi 2015

Alla fyra utbildningarna går att söka till mellan 1 februari och 30 april 2015.

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i sammarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade. 

 • Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

  Anläggningsprojektör

  Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

 • Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

  IT-infrastruktur specialist

  Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/4 av tiden är arbetsplatsförlagd.

 • Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

  Hälso- och Sjukvårdssekreterare

  Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

 • Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

  Tandsköterska

  Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

Se alla våra kurser i
Dalarna

Folkuniversitetet Falun

Toggle module
Toggle module

Vi är ett studieförbund

Folkuniversitetet är ett studieförbund

 • - bildat av universitet och studentkårer
 • - fritt från vinstintresse
 • - partipolitiskt och religiöst obundet

ISO-certifierat

Toggle module
ISO-certifierat

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer