Om Folkuniversitetet
In English
Logga in
Sparade kurser (  )
Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Yrkeshögskoleutbildningar i Falun

Folkuniversitetets YH-utbildningar leder till arbete.

Då har vi klarat av ytterliggare en ansökningsperiod.

Till både Tandsköterska utbildningen och Hälso- och Sjukvårdssekreterar utbildningen fick vi ansökningar över förväntan och har nu gått igenom en urvalsprocess som under sommaren leder fram till de färdiga klasserna.

Nu ser vi fram emot en höst med husen fullt av elever som kunskapstörstar.

Önskar alla elever och samarbetspartners inom våra YH-utbildningar en härlig sommar.

 

Eftersom målet just är arbete utformas utbildningarna i sammarbete med näringslivet. Utbildningarna är dessutom studiemedelsberättigade. 

 • Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

  Anläggningsprojektör

  Vill du arbeta brett och utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg? I dagens urbaniserade samhälle är behovet av välplanerad infrastruktur större än någonsin.

 • Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som hälso- och sjukvårdssekreterare/medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

  Hälso- och Sjukvårdssekreterare

  Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Vi ger dig under fyra terminer en fullödig utbildning som hälso- och sjukvårdssekreterare/medicinsk sekreterare i samarbete med landstingent i Dalarna, Gävleborg och Uppsala. 

 • Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015.
Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

  Tandsköterska

  Ny ansökningsomgång från februari 2015 med kursstart augusti 2015. Att arbeta som tandsköterska är ett serviceyrke med mycket patientkontakt. Tandsköterskor arbetar idag i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I dagsläget utbildas det inte nog många tandsköterskor för att täcka det växande behovet av nyrekryteringar som finns över hela landet.

 • Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/3 av tiden är arbetsplatsförlagd.
För närvarande har vi inget nytt intag till denna utbildning.

  Teknisk Konsult inom IT-infrastruktur

  Tillsammans med arbetslivet erbjuder vi en anpassad utbildning för konsulter inom IT-infrastruktur. Studierna är lärarledda i Falun, 1/3 av tiden är arbetsplatsförlagd. För närvarande har vi inget nytt intag till denna utbildning.

© 2014 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.
Om webbplatsen Organisationsnummer