Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Hedemora

Hedemora

Folkuniversitetet har verksamhet i hela Dalarna. I Hedemora anordnar vi studiecirklar, genomför utbildningsuppdrag, arrangerar och medverkar vid kulturarrangemang och föreläsningar inom många områden. Vi finns här för både privatpersoner och företag.

Kontaktinformation:

Telefon: 023-140 90

info.falun@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Stäng

Det verkar som att något blev fel.

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • Är du medlem i en förening, ett band, en teatergrupp eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? 
Hos Folkuniversitetet kan ni starta en studiecirkel eller anordna ett kulturarrangemang och få stöd för att bedriva er verksamhet.

  Stöd till föreningar

  Är du medlem i en förening, ett band, en teatergrupp eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? Hos Folkuniversitetet kan ni starta en studiecirkel eller anordna ett kulturarrangemang och få stöd för att bedriva er verksamhet.

 • Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er. Vi skapar utbildningslösningar som engagerar och vidareutvecklar medarbetarna och effektiviserar företagets verksamhet.

  Personalutbildning

  Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er. Vi skapar utbildningslösningar som engagerar och vidareutvecklar medarbetarna och effektiviserar företagets verksamhet.

Kurser och Evenemang (1)

 • Röda Korset 150 år

  Datum: 8 maj 2015

  Plats: Hedemora

  Pris: 0kr

  Mer info

  Tid: Fr 10:00-18:00

  Lärare:

  Antal veckor: -1

  Platser kvar:

  Röda Korset 150 år

  Läs mer Svenska Röda Korset fyller 150 år! - Röda Korsets dag den 8 maj firas på Second-handbutiken i Hedemora kl 10-18, Hökartorget. - Underhållning hela dagen! - Spel på näverlapp och fullt med överraskingar. - Kl 13.00 uppträder Solveig ...

© 2015 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer