Vi använder cookies på webbplatsen för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Mer info.

×
Sök Meny
Du är här:
Folkuniversitetet i Borlänge

Borlänge

I Borlänge kan vi erbjuda olika kurser inom konst, som måleri, akvarell eller akryl. Vi arrangerar även en del kulturarrangemang.

Vi samarbetar med diverse olika föreningar och grupper i Borlänge, bland annat:

Kontaktinformation:

Telefon: 023-14090

info.falun@folkuniversitetet.se

Kontakta mig

Tack för visat intresse, vi kontaktar dig inom kort!

 • Är du medlem i en förening, ett band, en teatergrupp eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? 
Hos Folkuniversitetet kan ni starta en studiecirkel eller anordna ett kulturarrangemang och få stöd för att bedriva er verksamhet.

  Stöd till föreningar

  Är du medlem i en förening, ett band, en teatergrupp eller har du ett kompisgäng med ett gemensamt intresse som ni vill fördjupa er inom? Hos Folkuniversitetet kan ni starta en studiecirkel eller anordna ett kulturarrangemang och få stöd för att bedriva er verksamhet.

 • Folkuniversitetet är en av Sveriges största utbildningsanordnare och genom för utbildning för företag, organisationer och myndigheter. Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er. Tillsammans skapar vi utbildningslösningar som engagerar och vidareutvecklar medarbetarna och effektivisterar företagets verksamhet.

  Personalutbildning

  Folkuniversitetet är en av Sveriges största utbildningsanordnare och genom för utbildning för företag, organisationer och myndigheter. Med oss får ni en utvecklingspartner som arbetar tillsammans med er, inte bara åt er. Tillsammans skapar vi utbildningslösningar som engagerar och vidareutvecklar medarbetarna och effektivisterar företagets verksamhet.

Kurser och Evenemang (1)

 • Upplev Thailand i Sverige!

  Datum: 9 apr 2016

  Plats: Borlänge

  Pris: 0kr

  Mer info

  Tid: Lö 20:00-20:30

  Lärare:

  Antal veckor: -1

  Platser kvar:

  Upplev Thailand i Sverige!

  Thailändsk dans på Sonkran-festivalen! Läs mer Lördag den 9 april kl 20.00 - Plats: Strandbro Bygdegård i Borlänge - Information: Rampai Danielsson, 073-063 19 90. - Välkommen! Länkar - Thailändska Kulturföreningen Facebook Kontaktinformation: ...

Se alla våra kurser i
Dalarna

Folkuniversitetet Falun

Toggle module

Karta

Toggle module

Folkuniversitetet Borlänge

Borlänge

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Toggle module

Musikkällaren

Toggle module
Musik
Toggle module
Toggle module
Vi är ett studieförbund
Toggle module
ISO-certifierat

© 2016 Folkuniversitetet. Alla rättigheter reserverade.

Om webbplatsen Organisationsnummer